آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۳۸۲۳
یک مقام مسئول نفتی اعلام کرد:

دولت توان پرداخت یارانه‌ نقدی در سال ۹۵ را نخواهد داشت

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی ازسال ۹۵به عنوان سال ساخت اقتصادایران نام بردوگفت: با توجه به سقوط آزاد قیمت نفت وکاهش درآمدهای نفتی دولت سال آینده توان پرداخت یارانه نقدی را نخواهد داشت.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ محمدحسن پیوندی امروز در مراسم سالگرد پنجاه و یکمین سال تاسیس شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه سال آینده، سال سختی برای اقتصاد کشور است، گفت: به دلیل بازی با قیمت نفت خام که توسط مصرف‌کنندگان انجام شده نه تولیدکنندگان درآمدهای نفتی کشور کاهش یافته به طوری‌که دولت توان پرداخت یارانه‌های نقدی را نخواهد داشت.

 

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه فرصت کاهش درآمدها و سقوط قیمت نفت می تواند منجر به کاهش اقتصاد کشور به درآمدهای فروش و صادرات نفت خام شود، تصریح کرد: با کاهش درآمد نفتی قطعا بین بودجه جاری و سرمایه‌ای کشور عدم تعادل ایجاد خواهد شد، ضمن آنکه فشار زیادی بر وزارت نفت برای بالانس کردن اقتصاد وارد می شود.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه اینکه دولت در بخش پتروشیمی چاره‌ای ندارد جز اینکه زیرساخت‌های مورد نیاز این صنعت را ایجاد کند، اظهار داشت: بدون ایجاد زیرساخت‌ها جذب سرمایه‌گذار غیرممکن است.

 

وی با یادآوری اینکه حضور سرمایه گذاران برای مشارکت در طرح‌های نفتی ایران مشکل اساسی آنها نبود زیرساخت است، اظهارداشت: حتی با وجود مزیت خوراک و دادن تخفیف نمی‌توان سرمایه‌گذار جذب کرد؛ مگر اینکه زیرساخت‌های مورد نیاز صنعت پتروشیمی ایجاد شود.

 

پیوندی با اشاره به اینکه در برنامه سوم و چهارم توسعه صنعت پتروشیمی به دلیل ایجاد زیرساخت‌ها توسعه یافت، یادآور شد: صنعت پتروشیمی کشور می‌تواند اقتصاد کشور را به اوج برساند، این موضوع به دلیل وابستگی سایر صنایع به صنعت پتروشیمی است.

 

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه باید هلدینگ‌های پتروشیمی با یکدیگر ادغام شوند، تاکید کرد: این ادغام باید تا جایی انجام گیرد که در نهایت آنها در قالب یک «ان پی سی» جدید فعالیت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی از طرح‌های خوراک‌سازی به هلدینگ‌ها واگذار شده است، تصریح کرد: به این هلدینگ‌ها توصیه می‌کنیم این طرح‌ها را در اولویت کاری خود قرار دهند.

 

عباس شعری‌مقدم هم در این مراسم با اشاره به اینکه با تغییر ماموریت این شرکت‌ استراتژی‌ها، برنامه ها و اهداف آن نیز تغییر کرده است، گفت: در حال حاضر شرکت ملی صنایع پتروشیمی به دلیل خصوصی‌سازی در گذشته با ۴ چالش مواجه است.

 

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به قوانین دست و پاگیر در کشور گفت: چگونه می‌توان در چارچوب چنین قوانینی به توسعه صنعت سرعت داد؟

 

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه در گذشته دولت زیرساخت‌های مورد نیاز صنعت پتروشیمی را ایجاد می‌کرد تاکید کرد: در حال حاضر باید بتوانیم بخش خصوصی را برای سرمایه‌گذاری در بخش ایجاد زیرساخت‌ها تشویق کنیم.

 

وی، یکی دیگر از چالش‌های صنعت پتروشیمی را تعارض وظایف امور پتروشیمی در وزارت نفت و مدیر عاملی شرکت ملی صنعت پتروشیمی عنوان کرد و یادآور شد: چگونه یک شرکت توسعه‌ای می‌تواند وظایف دولتی را نیز برعهده داشته باشد؟

 

این مقام سمئول با یادآوری اینکه صنعت پتروشیمی از سال ١٣٤٣ در ایران شکل گرفت و امروز شاهد ظرفیت تولید ٦٠ میلیون تنی در این صنعت هستیم، خاطرنشان کرد: در طول یکسال گذشته شرکت‌های داخلی و خارجی زیادی برای حضور در این همایش ترغیب و تشویق شده‌اند و ما شاهد حضور ده‌ها شرکت معتبر خارجی در این همایش بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴
چرا توانشو نداره؟پس چرا توان گران کردن رو داره؟شیب ملایمو تبدیل به شیب تند کرده حالا توان پرداخت هم نداره،کاش شما مسوولین میدونستین یه کارمند قراردادی با حقوق ماهی حداکثر یک میلیون دویست چه جوری میتونه شرمنده خانواده اش نباشه،کاش میدونستین چیزای که حق مسلم ما هست چه جوری به آرزو برامون شدن،بعد از 17 سال متاهل شدن هنوز نتونستم خونه بخرم،داشتن خونه که حقم بوده برا اکثر ما آرزو شده
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار