آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۴۳۴۷
دانشجوی فعال فرهنگی ارومیه:

تنها راه مقابله با تهاجم فرهنگی هدف‌دهی درست به فعالیت‌هاست

دانشجوی فعال عرصه فرهنگ با اشاره به روند دشمنی غرب با انقلاب اسلامی، حجم عظیم ناتو فرهنگی علیه ایران را یکی از نشانه‌های اثرگذاری انقلاب اسلامی در سطح جهانی دانست و گفت: راه مقابله با این تهاجم استفاده از پتانسیل فرهنگی داخل و اعتماد به مردم و حمایت از برنامه‌های فرهنگی موثر است.

محمد درزم، دانشجوی فعال در عرصه فرهنگی دانشگاه ارومیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ارومیه، با اشاره به حادثه 9 دی، بیان داشت: اگر سیر اتفاقات بعد از انقلاب و حوادث بعد آن را بررسی کنیم و به موضوع فتنه 88 برسیم، می بینیم که هر زمان حضور مردم را در صحنه داشتیم، نتیجه خوب و مثبتی گرفته ایم.

 

وی در ادامه بیان کرد: 9 دی حماسه ای بود که تجلی بصیرت مردم و حمایت از ولایت در مقابل استکبار جهانی و فتنه گرانی بود، که به دنبال از بین بردن پایه ها انقلاب اسلامی و تخریب جایگاه جهانی ایران بودند.

 

این دانشجوی فعال فرهنگی با اشاره به روند دشمنی غرب با انقلاب اسلامی، حجم عظیم ناتو فرهنگی علیه ایران را یکی از نشانههای اثرگذاری انقلاب اسلامی در سطح جهانی دانست و گفت: راه مقابله با این تهاجم استفاده از پتانسیل فرهنگی داخل و اعتماد به مردم و حمایت از برنامه های فرهنگی موثر است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار