آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۴۵۵۹
منصوری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

اجرای آمایش سرزمینی عدالت و توسعه محوری را در تولید گسترش می‌دهد

عضو کمیسیون صنایع و معادن بیان این مطلب که بعد از گذشت ۳۷ سال از انقلاب هنوز آمایش سرزمینی در تولید، صنعت و معدن در کشورمان صورت نگرفته است، بیان کرد: آمایش سرزمینی در تولیدات داخلی بحث عدالت محوری و توسعه یافتگی را به دنبال دارد و بر زندگی و معیشت مرز نشین‌ها اثر مثبت می‌گذارد.

مجید منصوری، عضو کمیسیون صنایع معدن مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در رابطه با تفکیک وزارت صنعت معدن تجارت گفت: معتقدم که وزارت صنعت معدن تجارت باید به معاونت تولید در کشور تبدیل شود و در درون معاونت وزرای صنعت، معدن و تجارت رسیدگی بر امور هر یک از این واحدها بپردازند و معاونت نیز زیر نظر مستقیم رئیس جمهور جهت هماهنگی بیشتر اداره شود.

 

وی در ادامه در خصوص ساختارهای لازم جهت رشد تولید در کشور، افزود:  اگر ساختارهای ما فرابخشی نباشد قطعا به تولید لطمات شدیدی وارد خواهد شد و اگر قرار است در تعرفه واردات و صادرات اقدامی صورت گیرد تنها وزرات تجارت این کار را انجام ندهد بلکه می بایست سه وزیر صنعت، معدن و تجارت طی کارگروهی تعرفه ها را تعیین کنند تا بخشی نگری ها باعث نشود به تولید و صنعت آسیب وارد شود.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان این مطلب که بعد از گذشت 37 سال از انقلاب هنوز  آمایش سرزمینی در تولید، صنعت و معدن در کشورمان صورت نگرفته است، بیان کرد: آمایش سرزمینی در تولیدات داخلی بحث عدالت محوری و توسعه یافتگی را به دنبال دارد و آمایش سرزمینی بر زندگی و معیشت مرز نشینها اثر مثبت می گذارد و می تواند از قاچاق برخی کالاها جلوگیری کند این در حالی است که امروز شاهد هستیم که دو برابر تولیدات کشور کالای قاچاق به کشور وارد می شود و این روند بر تولیدات ملی اثرات سوء گذاشته است.

 

وی در خاتمه تصریح کرد: جهت رشد تولید در داخل باید کار گروه تولید صنعت معدن تجارت زیر نظر معاون اول رئیس جمهور تشکیل شود تا از آسیب ها و صدماتی که ممکن است در تصمیم گیری ها در تولید صنعت و تجارت گرفته می شود، جلوگیری  شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار