آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۴۶۸۱
آیت‌الله مکارم شیرازی ابراز امیدواری کرد

حل مشکلات عراق در سایه وحدت شیعه و سنی

یکی از مراجع تقلید گفت: علمای اهل سنت و شیعه در سایه وحدت درصدد حل مسائل اختلافی و مشکلات کشورهای اسلامی از جمله عراق بر آیند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار شیخ مهدی الصمیدعی رئیس دارالافتاء علمای اهل سنت عراق با اشاره به نقشه دشمنان اسلام که امروزه سعی دارند با اختلاف‌افکنی در جوامع اسلامی به مقاصد شوم خود برسند، اظهار کرد: دشمنان امروز سعی در شعله‌ور کردن آتش فتنه دارند و این در حالی است که مشترکات بین شیعه و اهل سنت بسیار بوده و امید است مشکلات عراق در سایه وحدت شیعه و سنی حل شود.

 

وی خاطرنشان کرد: شیعه و اهل سنت در مقدمه و احکام در دیدگاه‌ها نزدیک به هم هستند، بنابراین علمای اهل سنت و شیعه، باید درصدد حل مسائل اختلافی باشند، زیرا اگر دست روی دست بگذاریم مشکلات حل نخواهند شد.

 

در این دیدار رئیس دارالافتاء علمای اهل سنت عراق با بیان راهبردهایی که در زمینه حل اختلافات بین شیعه و سنی موثر است، اظهار کرد: با توجه به اینکه امروز دشمنان اسلام سعی در بزرگنمایی اختلافات جزئی دارند، باید در این زمینه با برگزاری کنفرانس‌ها و نشست‌های علمی میان حوزه علمیه و دارالافتاء علمای اهل سنت عراق در صدد حل مسائل اختلافی ما بین شیعه و سنی باشیم.

 

شیخ مهدی الصمیدعی افزود: دارالافتاء دخالت‌ کشورهای دیگر از جمله آمریکا و ترکیه را در نظام حکومتی عراق به شدت محکوم می‌کند.

 

وی با اشاره به اختلاف‌افکنی دشمنان اسلام که سعی در خدشه وارد ساختن به وحدت شیعیان و اهل سنت هستند، گفت: کشورهای غربی مانند آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی در طول تاریخ با ترور شخصیت‌های شیعه و سنی سعی در اختلاف‌افکنی داشته‌اند، که متاسفانه گاهی اهل سنت معتدل و تقریبی به حاشیه رانده می‌شوند، اما امروز این دو قشر در کشور عراق باهم متحد هستند.

 

امام جماعت مسجد ام الطبول عراق خاطرنشان کرد: ما در مقابل برنامه‌هایی که می‌خواهند روابط کشور‌های همسایه با عراق را به هم بزند، مقاومت خواهیم کرد و همواره در سوریه و عراق نیازمند کمک‌های برادران ایرانی هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار