به گزارش خبرگزاری دانشجو از بهبهان، احساس تافته جدا بافته بودن احساسی که خبر از دردی بزرگ می دهد. درد همچنان موج می زند.
تب کت و شلور پوشیدن و پوز مدیریت انقلابی دادن آفتی دردناک که شکاف بین مسئولان و مردم را روز به روز عمیق و عمیق تر می کند.
مدیریت و تصمیم عاقلانه و واقعی بدون درک شرایط ممکن نیست و این مستلزم حضور در بطن مردم است و تعهد امروز نه شعار لبیک سردادن بلکه حضور در دل محرومیت و خدمت به پابرهنه ها همان صاحبان اصلی انقلاب است.
دوری گزینی مدیران و سنگر گرفتن پشت میز مدیریت آفتی است که با روح انقلاب و رفتارهای اوایل انقلاب اسلام سنخیتی ندارد؛ چرا که روزگاری مدیران مورد وثوق همه بود و حتی در اوایل انقلاب پرسنل هر مجموعه ای پشت سر مدیر اقامه نماز می کردند؛اما امروز مدیران مدیر هستند و همکاران زیردستان!
مدیران چنان پشت میز خوش کردند که دیگر حضور در بین مردم را فراموش کردند و با حرکت دوربین رسانه ها حضور و ظهور پیدا می کنند!
بالاترین حضور مردمی مدیران خلاصه شده است به حضور در نمازجمعه ها که در آن حضورها هم باز حاضر نیستند، بین مردم دیده شوند و سریع خود را به ردیفهای مسئولان پشت حفاظها و جلوی دوربین رسانه ها می رسانند.
این نوع مدیریت بدون درک واقعیت ها و لمس محرومیت ها، تصمیم ها را غیر واقعی و بی اثر می سازد و روحیه جهادی علاجی بر این حس مذموم تافته جدا بافته دانستن است.
اردوهای جهادی و حضور دانشجویان این سربازان بی ادعای امام خامنه ای در واقع حضوری در پاسخ به غیبت و چشم پوشی 30 ساله مدیران در مناطق محروم است.
رهبر معظم انقلاب شرکت در اردوهای جهادی را یکی از راههای تقویت «روحیه جهادی» دانسته و عنوان می کنند: شرکت در اردوهای جهادی موجب آشنایی با متن مردم و مشکلات و معضلات جامعه می شود.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تجربه طولانی خود در سالهای بعد از پیروزی انقلاب، بی خبر بودن برخی از مسئولان از واقعیات و معضلات جامعه بخصوص در روستاها و شهرهای دور دست و در میان خانواده های فقیر را یکی از مشکلات بیان کرده و اظهار می کنند: اردوهای جهادی بهترین فرصت برای جوانان به منظور آشنایی با واقعیات و همچنین خدمت مستقیم به مردم است.
مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان در سال 94 با انتقاد از ادامه اردوهای دانشجویی به برخی کشورهای اروپایی، با وجود هشدارهای قبلی، تاکید کردند: این اردوها یکی از غلط ترین کارها است و اردوهای جهادی بسیار بهتر و شرافتمندانه تر از برگزاری چنین اردوهایی است.
در تب و تاب اتفاقات سیاسی و تمرکز دستگاههای اجرایی بر این موضوع، جهادگرانی که خود را فرزند امام خامنه ای می دانند با عزیمت به مناطق محروم شهر بهبهان خوزستان با محرومان همنشین شدند تا بر رسالت ذاتی بسیج همچنان پایدار بمانند.
اردوهای جهادی که با هدف خدمت به محرومین و توسعه مناطق محروم چندسالی است توسط بسیج سازندگی و سازمانهای مربوطه با حضور جوانان و نوجوانان انقلابی، مومن و خداجوی و دیگر هر سال برگزار می شود.
این بار این جهادگران دانشجو در روستای بجک تشان بهبهان و با حضور بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی به خدمت رسانی پرداختند.
در این اردو علاوه بر ویزیت رایگان و اهدای داروی رایگان بسته های بهداشتی نیز بین اهالی این روستا توزیع شد.
در ادامه این برنامه های جهادی برنامه هایی چون مسابقات ورزشی و پخش فیلم در مسجد روستا نیز برگزار شد.