به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اکبر افتخاری مشاور اقتصادی معاونت ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در جلسات کارشناسی با وزارت ورزش و جوانان پیشنهاداتی در جهت طراحی بیمهنامهای برای جوانان ارائه شد و در این جهت کارهای مطالعاتی صورت گرفت. بر اساس آن قرار شد در زمینه طراحی بیمهنامه در حوزههای جوانان به تفکیک بپردازیم.
وی با بیان اینکه این کار با توجه به سیاستهای کلی نظام و دغدغه جوانان، خانوادهها و مسئولان در زمینه ازدواج انجام شده است، اظهار کرد: در این جهت طرحی به عنوان بیمه ازدواج آماده و دغدغههای موجود شناسایی شد. بیمه ازدواج در جهت کاهش دغدغههای مالی جوانان برای ازدواج است.
افتخاری افزود: بیمه ازدواج به جهیزیه، کمک هزینه تهیه مسکن، مشاوره قبل از ازدواج، تولد نخستین فرزند و مهریه زنان پس از فوت همسر و کنسل شدن مراسم ازدواج تخصیص مییابد.
معاون طرح و برنامه بیمه ایران با بیان اینکه افراد میتوانند از بدو تولد تا 30 سالگی تحت پوشش این بیمه قرار گیرند، ادامه داد: حداقل مبلغ ماهانه برای برخورداری از بیمه نامه ازدواج 50 هزار تومان است تا 500 هزار تومان نیز افراد میتوانند هر ماه برای آن بپردازند.
به گفته وی، دوره انتظار این بیمهنامه پنج سال است و برای هر کدام از بخشهای بیمهنامه مبلغی ذخیره می شود که فرد میتواند پس از پنج سال از آن برای ازدواج بهره ببرد. افراد همچنین میتوانند بیمهنامه را بازخرید کنند.
وی در این باره به ذکر مثالی پرداخت و اظهار کرد: اگر فردی در 20 سالگی تحت پوشش بیمه ازدواج قرار گیرد و قصد ازدواج در 30 سالگی را داشته باشد و ماهی 200 هزار تومان بابت آن بپردازد، میتواند در 30 سالگی یک میلیون و 300 هزار تومان بابت حق مشاوره، 20 میلیون تومان کمک هزینه عقد و عروسی، بیش از 16 میلیون تومان کمک هزینه خرید جهیزیه و هفت میلیون تومان نیز بابت تولد نخستین فرزند دریافت کند.
افتخاری در پایان تاکید کرد: افراد در پایان 30 سالگی نیز میتوانند بیمه خود را ادامه دهند بنابراین بیمه ازدواج یک بیمه نامه مستمر میتواند باشد.
آخه باشخصیت اگه جوان بیست ساله کار داشته باشه ماهی 200 تومان بده چرا دیگه بیمه کنه میره کار دوم و سوم اصن چهار شیفت کار میکنه هزینه زندگیش کنه، کار کجا بود؟؟
در ثانی اگه قراره سن ازدواج بیاد پایین این 30 سالگی چه صیغه ایه؟
عوض اینجور دلقک بازیا کار ایجاد کنید.
خسته نباشی دولت محترم!