به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، اولین جلسه هماهنگی کمیته استانی برگزاری کنگره علمی طب رزم و مراسم بزرگداشت شهید رهنمون و اعطای جایزه ملی این شهید بزرگوار برگزار شد.
این نشست با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، رئیس بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان و دبیر کمیته دانشگاهی کنگره طب و رزم در محل سالن اجتماعات بسیج جامعه پزشکی برگزار شد.
در این نشست رئیس بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان هدف از برگزاری این کنگره را پاسداشت و یادآوری خدمات درمانی و با ارزشی دانست که توسط جامعه خدوم پزشکان و جراحان در دوران دفاع مقدس ارائه شده است.
در این جلسه هریک از اعضای پیشرفت برنامه های مرتبط با بخش های علمی و فرهنگی کنگره را ارائه نمودند و در خصوص سایر موارد تصمیمات لازم جهت پیگیری و اقدام لازم اتخاذ شد.
شاه ولی در این جلسه ضمن بیان اینکه شهید دکتر رهنمون یکی از شهدای برجسته جامعه پزشکی است، گفت: این کنگره از سال 88، هر ساله برگزار می شود، امسال نیز کنگره مذکور با همکاری دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان و جامعه جراحان برگزار می شود.
وی افزود: ششمین کنگره علمی طب رزم و مراسم بزرگداشت شهید رهنمون و اعطای جایزه ملی این شهید در سال 94 در دو بخش علمی و فرهنگی با حضور جراحان دوران دفاع مقدس و پزشکان جوانی که باید تجربیات پزشکان آن دوران را به خاطر بسپارند برپا می شود.
رئیس بسیج جامعه پزشکی استان خوزستان ضمن بیان اینکه پزشکان و جراحانی از کل کشور در این کنگره شرکت می کنند، افزود: بخش علمی این جشنواره در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 11 و 12 اسفند ماه در تالار شهداء دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار می شود.
شاه ولی افزود: در بخش علمی در ارتباط با آسیبهای اعضای مختلف بدن در مواجهه با تروما و حوادث ناشی از آن بحث و گفتوگو میشود و در قسمت فرهنگی این برنامه که در عصر روز 12 اسفند ماه در مجموعه شهید باکری آبادان برگزار می شود، جایزه ملی شهید رهنمون به پزشکان و کادر درمانی ایثارگر و خانواده شهدا داده خواهد شد.
شهید دکتر محمد علی رهنمون از شهدای برجسته جامعه پزشکی در دوران دفاع مقدس در سال ۱۳۳۲ در شهر یزد دیده به جهان گشود که پس از اخذ دیپلم در کنکور پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز راه یافت و به آرزوی خود که شغل پزشکی بود، رسید.
وی پس از اخذ مدرک دانشگاهی، دوران مقدس سربازی را در سپاه گذراند، در سن بیست و شش سالگی برای اولین بار به جبهه اعزام شد و به خدمت رسانی به مجروحان پرداخت.
این شهید جامعه پزشکی سرانجام در ششم اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۸ در بیمارستان صحرایی خاتمالانبیاء(ص) در حال اقامه نماز صبح در پی بمباران بیمارستان توسط هواپیماهای ارتش بعث عراق، به شهادت رسید.