به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از اهواز، ماراتن خستگی ناپذیر اصرار از زنگنه و مقاومت از دانشجویان بالاخره با وعدههای رئیس دانشگاه نفت در جمع دانشجویان متحصن نفت پایان یافت.
عبدالنبی هاشمی، رئیس دانشگاه نفت با دادن وعده ابلاغ مصوبه وزارت نفت ظرف دو هفته آینده در خصوص برداشتن شرط معدل و استخدام تا ورودی ۹۴ برای جذب فارغ التحصیلان این دانشگاه به اعتصاب دانشجویان خاتمه بخشید.
بیش از ۱۰ روز است با تصویب آیین نامه جدید استخدامی صنعت نفت و به تبع آن دستور وزیر نفت مبنی بر ممنوعیت استخدام روند استخدامی دانشجویان و مصاحبه معاون وزیر نفت، با سرنوشت دانشجویان دانشگاه نفت بازی شده است.
ممنوعیت استخدام و پس از آن اولویتهای جدید در حالی اعلام شد که دانشجویان دانشگاه صنعت نفت با درج اولویت استخدام در دفترچه کنکور سراسری، دانشگاه صنعت نفت را انتخاب کردند.
اعتراض ساده دانشجویان دانشگاه نفت نه برای جذب و استخدام فوری در بدنه وزارت نفت، بلکه این دانشجوبان خواستار تحقق وعده و حق قانونی خود که وزارت نفت متعهد شده بود.
این اعتراضهای ساده و صنفی و قانونی دانشجویان متاسفانه با اظهارات نسنجیده وزیر نفت به تحصن آب و غذا تبدیل شد.
وزیر نفت در واکنش به اعتراض دانشجویان گفت: برای جذب در وزارت نفت دانشجویان باید حداقل سواد را داشته باشند.
این در صورتی است که دانشجویان دانشگاه نفت همگی از رتبههای برتر کنکور محسوب شده و این اظهارات نسجیده وزیر نفت باعث تشکیل نهضت «من بیصوادم» در دانشگاه نفت شد.
همچنین نخبه دانشگاه نفت در پی تداوم چهار روز تجمع و تحصن غذا به دلیل افت فشار و سرگیجه در بیمارستان گلستان اهواز بستری شد و جالب آنجا بود که مسئولان دانشگاه هیچ کدام جویای احوال این نخبه نفتی نشدند.
دانشجویان حاضر در تحصن صنفی دانشکده نفت آبادان، شامگاه پنج شنبه در پی حضور رئیس دانشگاه صنعت نفت و مسئول نهاد رهبری در دانشگاه نفت مبنی بر منتفی شدن شرط معدل برای دانشجویان ورودی منتهی به سال ۹۴، به تحصن خود پایان دادهاند.
هاشمی در جمع دانشجویان در مسجد دانشکده نفت اهواز که برخی از اساتید نیز حضور داشتند، وعده داد: اگر تا دوهفته دیگر ابلاغیه انجام نشد بنده به عنوان رئیس دانشگاه صنعت نفت استعفا میدهم.
پیش از این روز چهارشنبه ۲۳ دی ماه رئیس دانشگاه صنعت نفت روز گذشته در گفتوگو با خبرگزاری رسمی نفت و گاز (شانا) گفته بود: شرط معدل شامل حال دانشجویان ورودی منتهی به سال ٩۴ نمیشود و جای نگرانی برای این دانشجویان وجود ندارد.
عبدالنبی هاشمی افزوده بود: شرط معدل شامل حال دانشجویان ورودی منتهی به سال ٩۴ نمیشود و جای نگرانی برای این دانشجویان وجود ندارد.
این تحصن دانشجویان دانشگاه نفت پای امام جمعه آبادان را نیز به این مسئله کشاند و حجت الاسلام ابراهیمی، امام جمعه آبادان با انتقاد از مسئولان وزارت نفت و با اشاره به تحصن دانشجویان دانشکده نفت آبادان و اهواز، اظهار داشت: اجحافی در حق این دانشجویان انجام گرفته است.
وی افزود: وزیر نفت خوب میداند که وزیر بودن خود را مدیون خوزستان است؛ چرا که وعدههای زیادی به این استان داده است که باید به آنها عمل کند.
ابراهیمیپور با اشاره به قدمت دانشگاه نفت در آبادان، عنوان کرد: گاهی شنیده میشود که به دنبال تعطیل کردن این دانشگاه هستند؛ اما باید بدانند که مردم آبادان به هیچکس اجازه چنین کاری را نمیدهند.
خطیب نماز جمعه آبادان بیان کرد: اگر امروز دانشکده نفت تعطیل شود و فردا پالایشگاه و پس از آنجاهای دیگر، چیزی از آبادان باقی نمیماند و این شهر تبدیل میشود به یک شیر بییال و کوپال.
وی بومی نگاه کردن را لازمه اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: ما نخبههای زیادی را از آبادان و دیگر شهرها در این دانشکده داریم و با تعطیل شده آن فرار مغزها صورت میگیرد که در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی نیست.
پس از حضور رئیس دانشگاه در جمع دانشجویان متحصن و اعلام برگشت شرایط استخدام به روال گذشته؛ شورای آموزشی دانشگاه در رابطه با برنامه جدید امتحانات مصوبهای را صادر کرد.
بدینوسیله به اطلاع میرساند برنامه جدید امتحانات دانشکده نفت اهواز به شرح زیر است:
الف) امتحانات ۲۸ دی و اول بهمن ماه همچنان مطابق برنامه قبلی برگزار میشوند.
ب) امتحانات ۱۹ تا ۲۱ دی که بر گزار نشده یا با تعداد نفرات کم بر گزار شدهاند به همان ترتیب و از سوم تا یازدهم بهمن برگزار خواهند شد.
شنیدهها حاکی است بر این اساس دانشجویان اعلام کردند که اگر شنبه ۲۶ دی ماه فارغ التحصیلانی که برای اگاهی از صحت امر به تهران میروند جواب مستندی دریافت نکردند و وزیر در جلسه دوشنبه مجلس جواب مستند و درستی به نماینده ندهند اعتصاب و تحصن را در مقیاس عظیم تری از سر میگیرند.
می خواید اصلن وزارت نفت بزنن به اسم شما دانشگاه نفتی ها خوبه؟؟؟
اما دانشجویان دانشگاه و شریف و تهران که نفت خوندن هنوز بی کار هستن
در طول 3 سال گذشته برای دانشجویان دانشگاه های شریف تهران و امیر کبیر در رشته نفت هیچ گونه استخدامی صورت نگرفته است این در حالی است که در طول همین 3 سال بیش از 100 ها نفر از دانشگاه صنعت نفت در رشته نفت جذب وزارت نفت شده اند آیا این عدالت است ؟؟؟
آیا این عدالت است که در تنها شرکت دولتی و ملی ایران فقط دانشجویان دانشگاه نفت استخدام شوند فقط به این بهانه که در آب و هوای بد اهواز و آبادان درس خوانده اند؟؟؟؟
آیا دانشجویان دانشگاه نفت از همه گونه امکانات مثل تغذیه کتاب لوازم و التحریر رایگان و ماهیانه حدود 100 هزار تومن بهره مند نبوده اند در حالی که شرکت نفت هیچ کدام از این مزایا را به دانشجویان دانشگ