کد خبر:۴۷۸۷۸۳
همزمان با سکوت مسئولان وزارت نفت

اعتصاب غذای دانشجویان دانشگاه نفت به روز نهم کشیده شد +تصویر

دانشجویان دانشگاه نفت برای نهمین روز پیاپی به دلیل عدم دریافت پاسخ از سوی مسئولان وزارت نفت، امروز پنجشنبه هم از خوردن ناهار امتناع کردند و به تحصن غذای خود ادامه دادند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، دانشجویان نفت امروز پنجشنبه ۲۴ دی ماه همچنان با وجود سرمای سوزناک خوزستان بر تحصن و تجمع اعتراضی خود ادامه دادند و دانشجویان از خوردن وعده ناهار امتناع کرده و به اعتصاب غذای خود ادامه دادند.

 

دانشجویان معترض دانشگاه نفت که در پی لغو اولویت امریه و استخدام با وجود تعهد وزارت نفت به تحصن غذا دست زدند امروز هم مثل روزهای گذشته از حضور در سر جلسه امتحان خودداری کردند.

 

 

                                                

 

دانشجویان دانشکده نفت آبادان روز گذشته با حجت الاسلام ابراهیمی امام جمعه شهر آبادان جلسه داشته و اعتراضات خود را با امام جمعه شهر در میان گذاشتند و مقرر شده در بخشی از خظبه های نماز جمعه به مشکلات دانشجویان پرداخته شود. هر چند دانشجویان برای پیگیری مشکلات خود به مسئولان استانی و کشوری نامه نگاری نیز انجام دادند.

 

دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه نفت نیز در پی مصاحبه وزیر نفت و بیان اینکه برای استخدام در وزارت نفت دانشجویان باید حداقل سواد را داشته باشند نامه اعتراضی را به رئیس دانشگاه نفت جناب دکتر عبدالنبی هاشمی تنظیم کردند که در این نامه بیان شده است:

 

بسمه تعالی

 

جناب آقای دکتر هاشمی

ریاست محترم دانشگاه صنعت نفت

 

سلام علیکم

احتراما بدینوسیله به استحضار می رساند

 

در کمال ادب و احترام، باید اعتراف کنیم خسته ایم از این همه نامه های اداری رسمی بی نتیجه. این بار نامه ای برای تسکین تمام بی احترامی هایی که به فارغ التحصیلان، دانشجویان و هیات علمی دانشگاه صنعت نفت صورت گرفت اما چشم ها بر آن بسته شد محضرتان تقدیم می کنیم.

 

نمی دانیم، شاید منش مدیرانه و استاد گونه تان در چهار سال تحصیل مان درآن دانشگاه، یا آن روزهای پیگیری  مشکلاتمان در خوابگاه ،آموزش و ... یا شاید حضور حداکثری همه شما عزیزان در سمت های مختلف ستادی و دانشکده ای در جشن فراغت از تحصیل مان، آن لبخند های پر مفهوم در کنار اهدای  لوح فراغت از تحصیل و یا هم آوایی شما سروران در قرائت سوگندنامه مهندسی مان، برای ما مرور شد تا امروز هم ماندیم به امید حمایتی، صحبتی از شما.

 

ای کاش به جای آن همه حمایت در آن سال ها، امروز از حصر سکوت خارج می شدید نه  به حمایت از ما و نه به حمایت از چندین روز اعتصاب غذایی که برای فریاد ندای حق خواهی مان برپاست ولی گوش ها بسته شده و کسی نمی شنود که به خاطر حیثیت دانشگاه تحت مدیریت تان، دانشگاهی که اولین وزیر نفت را تحویل انقلاب داد، در زمانی که  مهندسی نفت در سایر دانشگاه ها مفهومی غریب بود تا هر کسی اجازه عبور از درب وزارت نفت را نداشته باشد، به حرمت تمام مدیران ارشد نفتی که مفتخر به اخذ مدرک از دانشگاه صنعت نفت هستند، ای کاش سکوتتان را میشکستید.

 

شما را مسئول می دانیم درقبال این سکوت. مسئولی  تا به وزیر محترم پاسخ دهند، حداقل سواد چیست؟ وزیر محترم مان فرمودند:" ما در صورت نیاز به نیروهایی نیاز داریم که حداقل سواد را داشته باشند، فرمودند با تحصن و اعتصاب غذا کسی استخدام نمی شود."

 

واقعا درک مفهوم این اعتصاب چند روزه مان دانش بالایی می خواست؟ من حداقل سواد برای ورود به صنعت عظیم نفت را ندارم، مسئول مستقیم آن شما و همه مقامات بالاتر در وزارت نفت هستید که بستر آموزشی مناسب را فراهم نداشته اید. ما دانشجویان دانشگاه تحت مدیریت شما بودیم و از دستان مبارک تان مدارک تحصیلات عالیه مان را دریافت کردیم و تبریک ها شنیدیم.

 

واقعا برچسب بی سواد بودن دانشجوی دانشگاه تان را بر می تابید؟ دانشگاهی که تعداد مقالات علمی منتشر شده دانشجویان آن در مجلات معتبر علمی دنیا در مقایسه با تعداد کل دانشجویان آن زبان زد است، دانشگاهی که هر ساله در مقطع کارشناسی دقیقا به دلیل همان پیش شرط اولویت استخدام که این روزها به سادگی هیچ انگاشته می شود، میزبان ثبت نام رتبه های عالی کنکور سراسری است، رتبه هایی که می توانستند سرنوشت خود را در کلان شهرها و در دانشگاه های بزرگ دیگر کشورمان -که امروز وزیر محترم مان آنها رو چوبی بر سر دانشگاه خود قرار دادند- جستجو کنند، دانشگاهی که همواره فارغ التحصیلان آن در زمره رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد بوده اند.

 

آیا واقعا چنین دانشگاهی نمی تواند مهد پرورش مهندسین و مدیرانی با حداقل سواد باشد؟

 

امیدوار بودیم شما به خوبی این موضوع را تشریح نمایید که اگر امروز دانشجویان و فارغ التحصیلان ممتاز گروه الف دانشگاه صنعت نفت آزمون استخدامی را نمی پذیرد نه به دلیل ضعف در رقابت است و نه هراس از آن ،چرا که دانشجویان دانشگاه صنعت نفت برتری علمی خود را در آزمون های سراسری ورود به دانشگاه ها  در تمام مقاطع به رخ دیگر دانشجویان کشور کشیده اند و حال آزمون استخدامی را مغایر با بند مندرج در دفترچه انتخاب رشته  و خلاف وعده هایی داده شده می دانند.

 

                            

 

جناب آقای دکتر هاشمی، در پایان کلامی از امام امت، رهبر معظم انقلاب را خدمتتان عرض میداریم که فرمودند : یک ملت گاهی سالهای متمادی در مقابل منکر و ظلمی سکوت می‌کند و هیچ عکس‌العملی از خود نشان نمی‌دهد؛ این هم یک گناه است؛ شاید گناه دشوارتری هم باشد؛ این همان «انّ اللَّه لا یغیّر ما بقوم حتّی یغیّروا ما بانفسهم» است؛ این همان گناهی است که نعمت‌های بزرگ را زایل می‌کند؛ این همان گناهی است که بلاهای سخت را بر سر جماعت‌ها و ملت های گنهکار مسلط می‌کند.

 

امید است در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی و مسئولین پیگیر و دلسوزی همچون حضرتعالی، هر چه سریع تر این آشفتگی اذهان و شائبه های نگران کننده مرتفع گردد.

 

با تشکر فراوان

  دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
شریف
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۳
شور شو در آوردن
حیف ان غذای که هدر می دهند!!
همه از شکم سیری است
5
74
آرمان
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۷
هیچ غذایی هدر نمیره، همه در ظرف یه بار مصرف گذاشته شده و به خیریه داده میشه
دانشجویی که میتونسته بهترین دانشگاه ها رو انتخاب کنه ولی فقط به امید امریه و استخدام این راه دور رو اومده حقشه به این وضعیت معترض باشه!
دانشجوی صنعت نفت
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۷
صرفا جهت اطلاع !!!!!!!
لطفا زود قضاوت نکن دوست عزیز.........
دوست عزیز من دانشجوی دانشگاه نفت هستم.
هیچ کدوم از این غذاها دور ریخته نمی شوند.
همشون به نیازمندای شهر(اهواز - آبادان) اهدا می شوند.
هم دانشکده آبادان و هم دانشکده اهواز گروهی به اسم "گروه انصار" دارن که مسئولیت این کار رو به عهده دارند و غذا ها رو به دست نیازمندا می رسونن.

ناشناس
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۴
درک تو در همین حده
سرباز گمنام
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۰
جناب سیر! مرفه بی درد! بی دغدغه!
مردم چجوری بشینن و بیینن که یسری آدم از خدا بی خبر دارن حقشون رو میخورن. اگر وزارت نفت دانشجو نیاز نداره، پس در دانشگاه رو تخته کنن تا وقت این جوون ها هم هدر نره.
حسین
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۴
این غذا ها رو تشکل دانشجویی به نام انصار بین فقرای آبادان و خرمشهر و اهواز پخش میکنهه. اینقدر عقلمون میرسه غذا رو هدر ندیم.شورشو هم ما در نیوردیم. اونایی دراوردن که به ما وعده ی استخدام دادن الان زدن زیرش
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۵
وقتی یه متهم نفتی پرونده به اون بزرگی میشه وزیر بیشتر از این ازش انتظار نمیره...وای به حال نمایندگان مجلس
55
0
حمید
United States of America
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۱
اعتصاب غذا تو ایران فایده نداره اینا براشون زندگی مردم مهم نیست که
ایول مسئولان محترم که هیزم برای اتش دشمن فراهم میکنین
39
3
نفت اهواز
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۷
آقای شریفی اولا تمام اون غذاها به کمک بخش خیریه بین مستمندان منطقه پخش میشه ثانیا شما درکی از موضوع نداری پس خواهشا نظر نده
12
0
حجت بالاور
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸
سیاست های ناهنجار شخص وزیر برو استعفا بده
0
0
میثم مهدوی
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۷
صرفا قیافه زنگنه و تیم همراه و بدتر از اینا نماینده هایی که به ساحتش رای اعتماد دادن تو اون دنیا دیدن داره
30
0
محسن
United States of America
۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۲
چرا ما دانشجویان باور نداریم مشکل اصلی خود اقای دکتر هاشمی رییس دانشگاه هست که این مدت به میزش چسبیده و کوچک ترین کاری نمی نمیکنه...خوب موقعی که وزیر نفت قبولش نداره استعفا بده...
1
1
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۰:۳۴
بالاخره باید از یه جا شروع کرد- نمیشه که به نابرابری اعتراض نکرد- اونایی که تا امسال قبول شدن رو استخدام کنن- بعد از سال بعد امتیاز استخدام رو بردارن - یعنی نگن استخدام میکنیم- مث تربیت معلم در اون قدیما میمونه - درست بود به معلمها بعد اموزش میگفتن استخدام نمیکنیمتون؟ مغز حرفم اینه در جلوی بی ثانونی باید و باید و باید اعتراض کرد حالا به هر شیوه ممکن
4
1
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۸
عزیز من با تحصن به جایی نمیرسید،برید دنبال زندگیتون.
3
8
پربازدیدترین آخرین اخبار