آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۹۶۳۵

هدف اصلی افزایش جریمه‌های رانندگی، بازدارندگی است

جانشین فرمانده نیروی انتظامی (ناجا) گفت: جریمه در بسیاری از موارد می تواند از حوادث رانندگی جلوگیری کند، بازدارندگی از تخلفات هدف اصلی افزایش مبالغ جریمه های رانندگی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ ستاد اسکندر مومنی اظهار داشت: این درحالی است که نه تنها ناجا و راهور، بلکه هیچ دستگاه دیگری دوست ندارد مردم جریمه پرداخت کنند.


وی اضافه کرد: خوشبختانه طی چند سال اخیر میزان تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن کاهش داشته، اما هنوز آمار فوت شدگان حوادث رانندگی در کشور بالاست.


سردار مومنی یادآور شد: در گذشته سالانه 28 هزار نفر با وجود 7 میلیون خودرو در کشور جان خود را در این حوادث از دست می دادند، اما این آمار امروزه 17 هزار نفر با وجود 18 میلیون خودرو است و امید داریم روزی برسد تا شاهد فوت هموطنان در حوادث رانندگی نباشیم.


وی ادامه داد: البته براساس قانون جرایم تخلفات رانندگی باید هر سه سال یکبار افزایش یابد و با توجه به وضعیت تورم در کشور به پیشنهاد وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی و فرماندهی ناجا، قیمت های جدید به دولت ارائه شد و هیات وزیران نیز آن را مصوب کرد.


جانشین فرماندهی ناجا افزود: پس از ابلاغ به نیروهای انتظامی و پلیس راهور، اطلاع رسانی گسترده توسط پلیس مربوطه و ثبت در روزنامه رسمی کشور، این قانون اجرایی خواهد شد.


وی با بیان اینکه فشار جریمه ها باعث خواهد شد تا از تکرار تخلف رانندگان جلوگیری شود، گفت: البته مجموع کل تخلفات رانندگی از سوی 10 درصد رانندگان انجام می شود و 90 درصد دیگر قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت می کنند.


به گفته سردار مومنی برای حفظ سلامت افراد که در نهایت موجب سلامت جامعه می شود، باید قانون بازدارندگی داشته باشیم.

منبع: ایرنا

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار