به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. سمنان با شرکت حدود ۷۰۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، توانسته پنجمین استان شرکتکننده در این جشنواره باشد. سرهنگ پاسدار مرتضی عبدالهی از جمله مسئولین این جشنواره، در استان فارس است. وی دارای کارشناسی مدیریت فرهنگی و کارشناسی ارشد مطالعات فرهنگی و رسانه می باشد. قریب به دوازده سال سابقه کار در حوزه فرهنگی سپاه را داشته، از معاونت فرهنگی سازمان بسیج و بعد سازمان بسیج هنرمندان کشور و اکنون هم در معاونت فرنگی سپاه استان فارس.
سرهنگ عبدالهی در بیان مهمترین عوامل برای گسترش جشنواره مدرسه عشق گفت: «مهمترین عاملی که باعث استقبال بیشتر از این جشنواره می شود شناسایی ظرفیت ها و استعداد های بسیجیان استان ها است. بسیاری از بسیجیان هستند که علاقه به عکاسی یا فیلم برداری یا درست کردن کلیپ و یا سایر فعالیت های هنری را دارند ولی به علت دسترسی نداشتن به وسایل مورد نیاز قادر به انجام فعالیت نیستند و یا حتی به وسایل هم دسترسی دارند ولی تولیدات خود را نمی دانند چگونه و به کجا جهت دیده شدن ارائه دهند. پس سه عامل مهم شناسایی و ارائه امکانات و فراهم نمودن امکان دیده شدن می تواند باعث گسترش روزافزون این جشنواره باشد.»
وی، با اشاره به اینکه از استان فارس در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، حدود ۷۰۰ اثر شرکت داشته اند. در تشریح برنامهریزی برای ارتباطات موثر بعدی بیان داشت: « قریب به 700 نفر از بسیجیان این استان در این جشنواره شرکت کرده اند که شایان ذکر است ارسال آثار، مربوط به یک نقطه استان نیست بلکه از اقصی نقاط این استان در این جشنواره شرکت کرده اند. که ان شاءالله در نظر داریم با شناسایی و حمایت از افراد شرکت کننده حجم تولیدات را از نظر کمی و کیفی افزایش بدهیم و همچنین با اطلاع رسانی بهتر بتوانیم افراد بیشتری را برای شرکت در این جشنواره تشویق نماییم.»
معاون فرهنگی سپاه سمنان، در رابطه با تاثیر ایجاد امکان ارسال آثار از طریق سایت رسمی جشنواره،بیان داشت:« یکی از مواردی که باعث شد تعداد بیشتری از بسیجیان امسال در این جشنواره شرکت کنند راه اندازی سایت و ارسال آثار از طریق آن است زیرا در بسیاری از موارد بسیجیان دسترسی به مراکز پستی ندارند و به راحتی از طریق سایت می توانند اقدام به ارسال نمایند.»
عبدالهی افزود:« یکی از نتایج و ثمرات این فعالیت، فرهنگی تولیدات فرهنگی است. این تولیدات به راحتی قابل ارائه توسط خود این هنرمندان نیست بلکه باید راهی باشد که استعداد و ظرفیت ها نمایان شود که بهترین راه همین جشنواره ها است که از چندین جهت مفید است. از یک طرف ارائه تولیدات و وجه دیگر آن رقابت بین افراد است. که انشاءالله در سال های آتی با بیشتر شدن زمینه های جشنواره و افزایش حمایت ها و جوایز تاثیرات بیشتری در در پویائی هنر بومی و فعالیت های فرهنگی دارد.
البته باید در نظر داشت که این جشنواره پایان راه نیست بلکه باید آغازی باشد بر یک حرکت و پویش بومی به منظور شناسایی و تقویت هنرمندان ارزشی و بسیجی استان و تقویت و حمایت از آنها در راستای تولید آثار فاخر و ارزشمند در جهت رشد و اعتلای فرهنگ مردم در جامعه که انشالله ما در این زمینه نیز برنامه هایی داریم که در آینده عملیاتی خواهی نمود.»