به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. استان آذربایجان شرقی با حدود ۲۷۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، در این جشنواره شرکت داشته است. توکل فرهادی، از جمله مسئولین این جشنواره، در استان البرز است. فرهادی، معاون فرهنگی اجتماعی سپاه عاشورا استان آذربایجان شرقی را عهدهدار است. وی، از دوران 8 سال دفاع مقدس و از همان دوران نوجوانی در کسوت یک بسیجی در تمام عرصههای بسیج فعالیت چشمگیر داشته، و از سال 1380 به صورت رسمی در معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه عاشورا به خدمت آحاد مردم و بسیجیان استان مشغول است.
سرهنگ فرهادی در بیان اهمیت برگزاری جشنوارههای فرهنگی از جمله جشنواره مدرسه عشق، گفت: «جشنواره مدرسه عشق بستری است برای نمایش توانمندیهای آحاد بسیجیان فرهنگی، هنرمند، متخصص و متعهد که بتوانند آثار هنری برخواسته از ذوق هنری و استعدادهای درونی خویش را به منصه ظهور رسانده و ارائه نمایند. آنچه مبرهن است، فطرت هنری افراد است که این شاخصه در هر فردی ظهور و بروز ندارد، بلکه آن کسی که انگیزش درونی نسبت به آن هنر دارد، متنعم به این نعمت کم نظیر خداوندی است و قطعا هم هر کسی توان درک این گونه آثار و زیبایی های آن را ندارند.»
او در ادامه با اشاره به اثر و اهمیت هنر و ذکر مثالی از استاد فرشچیان، گفت: «همچنان که امروز می بینیم اثر استاد فرشچیان در خلق آثار بیبدیل نقاشی در فرش تبریز ظهور و بروز پیدا می کند و شهرت جهانی به خود میگیرد و اثر معنوی و الهی آن هم در طراحی و ساخت ضریح مطهر آقا ابا عبدالله الحسین (ع) ظهور پیدا می کند که دل ها و قلب ها را متحیر و سرگشته خود می کند. لذا می بینیم که هنر معنوی و بسیجی رو به صعود و جاودانگی دارد . از همین روست که مقام معظم رهبری فرمودند؛ آنچه در قالب هنر نگنجد ماندگار نخواهد بود. لذا می توان چنین نتیجه گرفت که مهمترین عامل گسترش و پویایی جشنواره مدرسه عشق هم گنجاندن جلوه های زیبایی دفاع مقدس و تمام ارزش های اسلامی و انقلابی در قالب هنر است.»
معاون فرهنگی اجتماعی سپاه عاشورا، با اشاره به اینکه از استان آذربایجان شرقی در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، حدود ۲۷۰ اثر شرکت داشتهاند. در تشریح برنامهریزی برای ارتباطات موثر بعدی و گسترش جشنواره، بیان داشت: «اگر میتوانستیم در جنبه اطلاعرسانی مجازی، از طریق فراخوان عمومی و پوستر و... هم اقدام کنیم، قطعا شاهد حضور آثار بیشتری هم خواهیم بود. و انشاالله در آینده نزدیک با فراخوان و برگزاری همایشی یک روزه در شهر تبریز، در صدد هم اندیشی و تجلیل از آثار ارزشمند آن عزیزان خواهیم بود.»
فرهادی افزود:«به نظر بنده، آنچه که تداوم و پویایی بیشتر این جشنواره را موجب خواهد شد، سوق دادن آن به تمام رشته های هنری ارزشی بسیجیان در پایگاههای محلات و حتی آثار بومی محلی استانها با اطلاعرسانی قبلی و به موقع و تخصیص اعتبار کافی به استانها میباشد. سلامت، بهروزی و موفقیت تمام عوامل این جشنواره را از خداوند منان خواهانم.»