به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. یزد با شرکت حدود ۷۰۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، توانسته هفتمین استان شرکتکننده در این جشنواره باشد. علیرضا باقری،از جمله مسئولین این جشنواره، در استان یزد است. وی معاون فرهنگی اجتماعی سپاه الغدیر استان یزد، و بیش از ده سال است که در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی مشغول به کار می باشد. در رده های مختلف سپاه و بسیج از حوزه و پایگاه بسیج گرفته تا ناحیه و ستاد سپاه در امر فرهنگی فعالیت داشته است.
سرهنگ باقری در بیان مهمترین عوامل برای گسترش جشنواره مدرسه عشق مواردی را برشمرد:
- تبلیغات گسترده تر (تلویزیونی- پیامکی- سایت ها و شبکه های اجتماعی)
- دعوت ویژه از هنرمندان برجسته بسیجی برای ارسال آثار
- تولید کتابچه از آثار منتخب جشنواره های گذشته
- آلبوم عکس نفرات برتر(پیوست)
- استفاده از هنرمندان برجسته و بنام در داوری آثار هر رشته تخصصی هنری
- برگزاری کارگاه های آموزشی پیش از جشنواره
- اختتامیه جشنواره ملی به صورت دوره ای در استان ها برگزار شود
- افزایش مدت فراخوان آثار
- استفاده از قالب های هنری متنوع تر
- افزایش ظرفیت و پهنای باند سایت جهت بارگذاری فایل های پرحجم
وی، با اشاره به اینکه از استان فارس در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، حدود ۷۰۰ اثر شرکت داشته اند. در تشریح برنامهریزی برای ارتباطات موثر بعدی بیان داشت: «شبکه اطلاع رسانی برای هنرمندان حاضر در جشنواره جهت اطلاع رسانی سریع و به هنگام ایجاد خواهد شد. ایجاد نمایشگاهی از آثار و رونمایی از آثار برجسته در برنامه های مناسبتی و...»
معاون فرهنگی سپاه یزد، در رابطه با تاثیر ایجاد امکان ارسال آثار از طریق سایت رسمی جشنواره،بیان داشت: «امسال زیرساخت لازم جهت ارسال آثار از طریق سایت فراهم بود.ارسال از طریق سایت سرعت ارسال آثار را افزایش می دهد و هزینه های متفرقه را برای صاحب اثر کاهش می دهد. البته افزایش پهنای باند جهت ارسال آثار با حجم بالا لازم می باشد.»
باقری افزود:« به علت شرکت تعداد زیادی از هنرمندان و ایجاد رقابت بین آثار و حذف محدودیت های جغرافیایی، اثرگذاری خوبی داشته است که قابل تقدیر می باشد. کمک به استعدادیابی و شکوفایی استعدادهای هنری بسیجیان و افزایش رغبت آنان برای ابراز توانمندی ها و علایق هنری از دیگر شاخصه های جشنواره مدرسه عشق می باشد.»