به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. اصفهان با شرکت حدود ۲۰۰۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، توانسته اولین استان شرکتکننده در این جشنواره باشد. احساندوست، از جمله مسئولین این جشنواره، در استان اصفهان است. احساندوست، معاونت فرهنگی اجتماعی سپاه صاحب الزمان اصفهان را عهده دار است و سابقه کار فرهنگی او به سال 60-59 برمی گردد که در مسئولیت های مختلف مشغول امورات فرهنگی و تبلیغاتی انقلاب بوده است.
سرهنگ احساندوست در بیان اهمیت برگزاری جشنوارههای فرهنگی از جمله جشنواره مدرسه عشق، گفت: « از آنجا که انقلاب اسلامی ما انقلابی با هویت فرهنگی است، بیشترین ابتکارات باید در حوزه فرهنگ باشد و از آنجا که بقای انقلاب در حوزه فرهنگی است می تواند با خط مشی بیانات حضرت آقا پیگیری شود. بهترین و مناسب ترین بستر برای انتشار انقلاب اسلامی ایران بستر فرهنگ است. استان اصفهان هم سبقه فرهنگی فوق العاده ای را داراست به همین خاطر است که استان اصفهان توانسته رتبه اول جشنواره مدرسه عشق را کسب کند.»
وی، با اشاره به اینکه از استان اصفهان در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، حدود ۲۰۰۰ اثر شرکت داشته اند. در تشریح برنامهریزی برای ارتباطات موثر بعدی بیان داشت: «بنده و دوستان متولی این بخش به دنبال شناسایی و ارتباط گیری با عزیزانی که در این جشنواره شرکت کرده اند هستیم تا بتوانیم هم برای این عزیزان دوره های آموزشی و سلسله جلسات برای بالا بردن ظرفیت فکری و علمی برگزار کنیم و هم از پتانسیل این دوستان در جهت نیازهای انقلاب اسلامی بهره ببریم و جهت دهی مناسبی به این عزیزان انجام دهیم.»
معاون فرهنگی سپاه اصفهان، در رابطه با تاثیر ایجاد امکان ارسال آثار از طریق سایت رسمی جشنواره،بیان داشت:« این مسئله باعث شد تا هم سرعت ارسال آثار بالا برود و هم هزینه های جانبی ارسال از بین برود.»
احساندوست در بیان اثرگذاری برگزاری جشنواره افزود:« بسیار مؤثر است و می تواند عرصه رقابتی آثار را در بر داشته باشد و دوستانی که در این فضا هستند بتوانند نقادی کنند. از دل این کشف استعداد ها نیازهای مجموعه های فرهنگی تأمین می شود.»