به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حامد جعفری تهیه کننده انیمیشن موفق شاهزاده روم، درباره چگونگی ورود به حوزه سینما و انیمیشن گفت: از سال ١٣٨٧ با راه اندازي موسسه فرهنگي هنري هفت سنگ، وارد حوزه انيميشن شدم و از ابتدا هم به طور تخصصي در حوزه تهيه كنندگي فعاليت خودم را آغاز كردم، و در حال حاضر هم عضو اتحاديه تهيه كنندگان فيلم سينمايي و عضو شوراي عالي تهيه كنندگان خانه سينما هستم، تاكنون تهيه كنندگي بيش از ١٤٠ برنامه را به عهده داشته ام كه آخرين كاري كه تهيه كنندگي آن بر عهده من بوده، فيلم انيميشن سينمايي شاهزاده روم بوده است.
این تهیه کننده جوان ادامه داد: موسسه فرهنگي هنري هفت سنگ و موسسه فرهنگي هنري سلوك افلاكيان، كه اثر شاهزاده روم محصول اين موسسات محسوب مي شود، براي توليد شاهزاده روم تحت عنوان گروه هنرپويا مشتركا يك كنسرسيومي را تشكيل دادند و ان شاء الله بناست هر دو موسسه تحت همين عنوان توليدات بعدي شان را هم عرضه كنند.
جعفری با اشاره به نو پا بودن حوزه انیمیشن در ایران خطاب به هنرمندان جوان انقلابی گفت: بايد همه جوانان و افرادي كه به كشور و انقلاب علاقمند هستند و ميخواهند به حوزه توليد انيميشن ورود كنند، خودشان تلاش كنند تا يك الگو و سبك براي سایرين ايجاد كنند.
وی ادامه داد: طبيعت رعايت استاندارهاي فني در توليد ما را نبايد از ايجاد يك سبك هنري در حوزه انيميشن باز دارد، چطور ژاپني ها توانسته اند براي خود سبك خاص انيميشني عرضه كنند، ما هم ميتوانيم و بايد چنين كاري را انجام دهيم كه البته اين كار قطعا به زمان احتياج دارد.
دبیر بخش پویانمایی جشنواره «مدرسه عشق» با اشاره به امکانات محدود شرکت کنندگان، گفتدر جشنواره عشق ما نگاهمان در درجه اول به تلاشي خواهد بود كه صورت گرفته، طبيعتا ما توقع انيميشن هاي آنچناني نداريم. كما اينكه برخي آثار انصافا از لحاظ فني هم با توجه به بضاعت مجموعه ها و پايگاه ها بسيار قابل توجه است ولي ما نگاهمان اين است كه عده ای از برادران و خواهرانمان، با دست خالي و بعضا بدون داشتن حداقلي ترين امكانات چه آثاري را در حوزه انيميشن، بازيهاي رايانه اي و نرم افزار توليد كرده اند و ارزش گذاريهاي ما طبيعتا با جشنواره هاي ديگر از اين حيث متفاوت خواهد بود و همه تلاشمان اين است كه همت دوستان و تلاشهاي صورت گرفته را در مقايسه با يكديگر و با عنايت به امكاناتي كه افراد در اختيار داشته اند ارزيابي كنيم و واقعا هم بايد اذعان كنيم كه ما در جشنواره واقعا با آثار جدي و قابل توجهي مواجه هستيم.
تهیه کننده انیمیشن شاهزاده روم افزود: بايد از ظرفيت عظيم بسيج در حوزه هاي مختلف استفاده كنيم و خوب يكي از اين حوزه ها، همين حوزه انيميشن است، ما و ساير مسئولين جشنواره تلاش خواهيم كرد افراد مستعد را از طريق جشنواره شناسي كنيم و با آموزشهاي تكميلي و كاملتر، بتوأنيم روز به روز آثار بهتري را عرضه كنيم.
جعفری درباره ظرفیت ها و اهداف جشنواره مدرسه عشق گفت: طبيعتا اهداف برگزاري جشنواره هاي مختلفي همچون جشنواره مدرسه عشق و جشنواره عمار، شناسايي ظرفيتهاي عظيم جوانان مؤمن و انقلابي كشور است كه بحمدالله بخشي از اين ظرفيت در جشنواره عمار مورد شناسي و حمايت قرار ميگيرم و بناست بخشي هم در جشنواره مدرسه عشق مورد شناسايي و حمايت قرار گيرند ولي مهمتر از همه اينها اين است كه بدانيم جشنواره مدوسه عشق يك جشنواره ايست كه ميتواند ظرفيتهاي جديدي را در حوزه هاي مختلف شناسايي و به جامعه فرهنگي و هنري كشور معرفي كند.
:وی در پاسخ به این سوال که انیمیشن را در پویایی هنر بومی و فعالیت های فرهنگی چقدر موثر می دانید، پاسخ داد انيميشن مديايي است كه خبرگان اهل فن، كارشناسان و روانشناسان همگي اذعان دارند كه اين مديا ميتواند همه سنين را تحت تأثير خود قرار دهد با اين تفاوت از ساير مدياها كه گروه كودك و نوجوان بيشترين تاثير را از آن مي پذيرند. وقتي پاي گروه سني كودك و نوجوان در ميان باشد، يعني نسلهاي آينده و آينده سازان كشور و از اين حيث انيميشنها مهمترين اثر را در تربيت نسلهاي آينده دارند و اگر ما اندكي غفلت كنيم خواهيم ديد كه قافيه را بيش از پيش به رقيبان خود باخته ايم و نسل آينده ما مطابق ميل دشمنان ما آموزش و تربيت يافته اند. پس بايد حتما اين حوزه را جدي بگيريم و تا ميتوانيم تلاش كنيم از ظرفيت انيميشن براي نسل آينده كشورمان استفاده كنيم.