به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، جشنواره «مدرسه عشق»، جشنواره سالیانه تولیدات و محصولات فرهنگی هنری پایگاههای مقاومت بسیج با هدف هویت بخشی به فعالیتهای فرهنگی هنری این پایگاهها در سطح ملی است. ایجاد انگیزه و نشاط در فعالین فرهنگی و هنری پایگاهها، شناسایی و بهرهمندی از ابتکارات و فعالیتهای پایگاههای مقاومت در فعالیتهای فرهنگی هنری به صورت کشوری و متمرکز، از جمله اهداف پیگیری شدهی برگزارکنندگان آن است. استان بوشهر با حدود ۱۰۰۰ اثر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق، در این جشنواره شرکت داشته است. غلامرضا جمالی، از جمله مسئولین این جشنواره، در استان بوشهر است. جمالی، معاون فرهنگی اجتماعی سپاه استان بوشهر را عهدهدار است. وی، کارشناس مدیریت فرهنگی، با سابقه فعالیت و کسب مقام در جشنوارههای مختلف فرهنگی و هنری و کارشناس مسایل فرهنگی در رسانه ها، مدیر تولید و تهیهکننده پروژههای تلویزیونی بوده است. همچنین کارشناس ارتباطات مجلس شورای اسلامی است.
سرهنگ جمالی در بیان مهمترین عوامل برای گسترش جشنواره مدرسه عشق گفت: «از عواملی که موجب گسترش و رشد روز افزون جشنواره می شود مردمی کردن جشنواره، به معنی نفوذ در بین اقشار مختلف جامعه است. در حقیقت جشنواره می تواند تجلی بروز و شکوفایی استعدادهای نهفته هنرمندان ناشناخته باتفکر بسیجی باشد که در جای جای ایران اسلامی در عرصه های مختلف حضور دارند و به عنوان سکوی پرتاب و معرفی آنانی باشد که زمینه ای برای مطرح شدن و دیده شدن نداشته اند. لذا این سبکی که از فرد هنرمند بصورت مستقیم تجلیل شود بهترین راهکار است.»
معاون فرهنگی سپاه استان بوشهر، با اشاره به اینکه از استان بوشهر در چهارمین جشنواره مدرسه عشق بیش از ۱۰۰۰ اثر شرکت داشته اند، در ادامه افزود: «در خصوص ارتباط با افراد ما برنامه داریم که شبکه ای پویا و منسجم از هنرمندان ایجاد کنیم و با حضوری موثر و هدفمند در جامعه وفضای مجازی با شیوه ای جدید و رویکردی هنری با آسیب های معضلات اجتماعی و فرهنگی مقابله کنیم. باتوجه به نوپا بودن جشنواره و اجرای شیوه های مختلف، به نظر میرسد که در شیوه جدید ارتباط مستقیم افراد با جشنواره و در جریان اتفاقات و مراحل مختلف قرار گرفتن در جذب و اثرگذاری بسیار موثر است و نکته ای که حائز اهمیت است نحوه اطلاع رسانی جشنواره است که بایستی به شیوه ای مطلوب و به موقع باشد. ضمن اینکه دبیران جشنواره در استانها باید در جریان اتفاقات و سیر مراحل جشنواره در تهران باشند تا بتوانند تصمیم گیری بهتر و مفیدتر در استان داشته باشند.»
در پایان جمالی گفت: «همانگونه که عرض کردم جشنواره می تواند با معرفی چهره های گمنام،و معرفی استعدادهایی ناشناخته به عرصه هنر انقلاب، زمینه ای برای رشد و حرکت رو به جلوی هنر ارزشی ایجاد نماید ، به این شرط که جشنواره با ساختاری قوی در تمام ارکان و هرساله بصورت مستمر و منسجم ادامه داشته باشد.»