کد خبر:۴۸۰۰۷۱
واکنش مسئول مرکز آزاداندیشی بسیج دانشجویی به اظهارت هاشمی؛

خفقان آمیزترین دوران دانشگاه در دولت سازندگی بود/ اکنون فضای هیچ گونه نقدی در دانشگاه آزاد وجود ندارد

 مسئول مرکز آزاداندیشی بسیج دانشجویی  گفت: در ایام فتنه که آقای هاشمی داشتند شعله‌های آتش را رصد و فرزندان در خیابان ساندویچ می‌خوردند و آمریکا و ایادی داخلی‌اش، با تمام قوا وارد میدان شده بودند، دانشجویان در دانشگاه کرسی آزاداندیشی برگزار می‌کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ محمد فاضل تقی زاده مسئول مرکز تفکر و آزاداندیشی بسیج دانشجویی در واکنش به اظهارت اخیر هاشمی رفسنجانی در مورد کرسی‌های آزاداندیشی گفت: با شنیدن سخنان طنزآمیز آقای هاشمی از این‌همه تناقضات بسیار تعجب کردیم. اینکه آقای هاشمی که در زمان ریاست جمهوری‌اش، دانشگاه و فضای دانشجویی رخوت‌انگیز ترین دوران را به خود می‌دید، این حرف را زده‌اند جای شگفتی دارد.



وی به نقل از  کتاب دیروز، امروز و فردای جنبش دانشجویی نوشته محسن میردامادی تصریح داشت: در دولت سازندگی فضای دانشجویی، دچار خفقان بسیار شدیدی بود. زیرا سیاست دولت در مورد دانشگاه این بود که دانشجویان باید فقط درس بخوانند تا بتوانند سازندگی کنند و کاری به سیاست نداشته باشند. سیاستی که منجر به موضع‌گیری شدیداللحن امام خامنه‌ای شد. که فرمودند خدا لعنت کند آن دست‌هایی را که تلاش کرده‌اند و مى‌کنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیرسیاسی کنند.



هاشمی کرسی های آزاد اندیشی را در دانشگاه آزاد برگزار کند



تقی زاده افزود: به‌هرحال امیدواریم این طنز به واقعیت منجر شود، امیدواریم ایشان نظر خود را درباره‌ی مسئله آزاداندیشی تغییر داده باشد و صرفاً اهداف کوتاه‌مدت انتخاباتی مدنظر نباشد. خوب است آقای هاشمی آزاداندیشی را از دانشگاه آزاد که تحت امر ایشان است مطالبه کنند. در دانشگاه آزاد که فضای هیچ‌گونه نقد وجود ندارد تا جایی که دریکی از دانشگاه‌ها شیشه برد تشکل منتقد توسط مسئولین شکسته می‌شود.



وی افزود: دانشجویان دانشگاه آزاد به‌شدت استقبال می‌کنند که اجازه گفتگوی آزاد و منطقی به آن‌ها داده شود. به‌عنوان نماینده دانشجویان این درخواست را از آقای هاشمی دارم که به مسئولین دانشگاه آزاد تذکر دهند که تحمل شنیدن نقد را داشته باشند و اجازه فعالیت به همه تشکل‌ها داده شود.



مسئول مرکز تفکر و آزاداندیشی بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: امروز تقریباً چهل روز می‌گذرد از روزی که نمایندگان قانونی مردم در مجلس می‌خواستند در دانشگاه علوم و تحقیقات از لابی‌های پیدا و نهان در دانشگاه آزاد سخن بگویند. از قرارداد فخیمه‌ی کر سنت بگویند که با حمله‌ی گازانبری  دانشگاه آزاد از آن‌ها به دانشگاه جلوگیری شد.



وی تأکید داشت: از آقای هاشمی تقاضا داریم به لوازم آزاداندیشی نیز پای بند باشند. پاسخگویی یک از لوازم آزاداندیشی است. دانشجویان از ایشان سؤال دارند. درباره خاطراتی که از امام می‌گویند سؤال دارند. درباره تجمل‌گرایی سؤال دارند. در مورد عملکرد و دارایی‌های فرزندانشان سؤال دارند. درباره تغییر مواضعشان نسبت به آمریکا سؤال دارند. درباره آرمان‌های امام سؤال دارند.



وی یادآور شد: در ایام فتنه که آقای هاشمی داشتند شعله‌های آتش را رصد می‌کردند و فرزندان ایشان در خیابان ساندویچ می‌خوردند و آمریکا و ایادی داخلی‌اش، با تمام قوا وارد میدان شده بودند، دانشجویان با تلاش خودشان، باوجود تمام کارشکنی‌ها و بی تعهدی‌ها، در دانشگاه کرسی آزاداندیشی برگزار می‌کردند.



وی ادامه داد: طبیعی است که آن موقع جناب آیت‌الله فرصت نداشتند یا نمی‌خواستند فضای دانشگاه را ببینند. در آن زمان و حتی تا همین امروز موارد بسیار زیادی بوده است که افرادی از حزب کارگزاران و باقی وابستگان به ایشان در برنامه‌های نقد یا مناظرات دانشجویی دعوت‌شده‌اند، ولی آن سرباز زده‌اند و حتی در دقیقه نود گفته‌اند که نمی‌آیند. آخرین مورد همین آقای کرباسچی بود که برنامه مناظره‌اش را در دقیقه نود لغو کرد.



تقی زاده اظهار داشت: تعجب ما از این است که آقای هاشمی که خاطرات شصت سال پیش از امام را که هیچ کجا ثبت‌نشده است را یادشان است، چگونه خاطره چند ماه پیش دانشگاه امیرکبیر را یادشان رفته است که اجازه ورود دانشجویان به سالن را نداند و خودشان از درب عقب سالن خارج شدند و حتی اجازه صحبت به دانشجویان موافق نیز داده نشد.



عملکرد مرکز تفکر و آزاداندیشی بسیج دانشجویی 



وی در اشاره به عملکرد مرکز تفکر و آزاداندیشی بسیج دانشجویی خاطرنشان کرد: این مرکز در قرارگاه شهید باقری باهدف پشتیبانی فکری و محتوای از مقوله کرسی‌های آزاداندیشی در سراسر دانشگاه‌های کشور بوده تشکیل شد.



وی تصریح داشت: این مرکز سال 90 طی گزارشی که به مقام معظم رهبری داده شد اعلام کردیم در 112 دانشگاه اصلی کشور 512 مورد کرسی‌های آزاداندیشی به معنای استاندارد و واقعی برگزار شد هرساله این مقدار افزایش‌یافته است که طی سال اخیر به بالای هزار مورد رسیده است.



وی در پایان اظهار داشت: معنای آزادی اندیشه این نیست که انتقاد ساختارشکنان و هرزه‌گویی و هتک حرمت به آرمان‌های انقلاب و اسلام ناب را روا بدانیم، ولی کسی که از خودمان نقد کرد را بی شناسنامه و تندرو و راهی جهنم بخوانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار