به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، محمد مشهدی نوش آبادی؛ رئیس مرکز کاشان شناسی دانشگاه کاشان با اشاره به افتتاح و راه اندازی کتابخانه تخصصی کاشان شناسی در این دانشگاه گفت: واقف پروفسور شروین عرفانی حدود سه هزار جلد کتاب های مربوط به کاشان از مرحوم پدر خود دکتر ابراهیم عرفانی در حوزه علم، ادب، فرهنگ، هنر، معماری و همچنین نویسندگان و مؤلفان کاشانی را به کتابخانه تخصصی دانشگاه کاشان اهدا کرده است و کتابخانه مرکز آماده ارائه سرویس به عموم علاقمندان و کاشان پژوهان است.
وی استفاده از کتاب های موجود در این کتابخانه را برای عموم آزاد دانست و افزود: کتاب های موجود این کتابخانه امانتی نیست و علاقمندان به کاشان و حوزه پژوهش می توانند کتاب های مورد نظر خود را در محل کتابخانه مطالعه کنند.
رئیس مرکز کاشان شناسی دانشگاه کاشان با بیان اینکه تعداد کتاب های این کتابخانه قرار است به همت واقف شروین عرفانی به پنج هزار جلد افزایش یابد، تصریح کرد: در راستای استفاده بهینه دانش پژوهان این مرکز همچنین سعی دارد تا آثار نویسندگان کاشانی و کتاب های مربوط به کاشان را در حوزه های مختلف تاریخ، فرهنگ، هنر و زبان، از نویسندگان خریداری و گردآوری کند.
مشهدی از همه مؤلفان و ناشران منطقه کاشان خواست تا آثار خود را در حوزه شهرستان های کاشان، آران و بیدگل و نطنز و پژوهشگران و مؤلفانی که کتاب ها و نسخه خطی را می شناسند به این مرکز معرفی کنند و مرکز کاشان شناسی آمادگی دارد تا آثار مؤلفان و دارندگان کتاب های مربوط به حوزه فرهنگی کاشان را خریداری کند.
وی بیان داشت: از ده ها سال پیش تاکنون بارها ادارت دولتی و نهادهای فرهنگی ایده کتابخانه تخصصی کاشان شناسی را مطرح و بعضا کتابخانه هایی نیز تاسیس شده است ولی چون زیر ساخت های لازم وجود نداشته این امر راکد مانده است.
رئیس مرکز کاشان شناسی دانشگاه کاشان افزود: خوشبختانه اکنون تمام زیر ساخت های لازم برای تاسیس کتابخانه کاشان شناسی اعم از برنامه ریزی، فضا، امکانات، تجهیزات،بودجه و نیروی انسانی در کنار پژوهشگران برجسته در دانشگاه کاشان فراهم آمده است لذا این مرکز افتتاح این کتابخانه را گام نخست در جهت ایجاد کتابخانه ای جامع می داند.
مشهدی تصریح کرد: بی شک ده ها هزار جلد کتاب در دوره های مختلف تاریخی از مؤلفان کاشانی و یا در موضوع کاشان برجای مانده و یا در دوره معاصر تألیف شده است که امید داریم در سال های آتی و در برنامه ای دراز مدت به سوی این هدف بزرگ و در شأن منطقه تمدن فرهنگ ساز و هنر پرور کاشان حرکت کنیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با این اقدام بتوان کتابخانه ای در خور توجه کاشان پژوهان برداشت.