آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۰۵۰۲

وزیر رژیم صهیونیستی: اسرائیل باید سیاست خود را در قبال حزب الله و نوار غزه تغییر دهد

«نفتالی بنت» وزیر آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی در کنفرانس سالانه موسسه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشنهاد داد این رژیم باید سیاست جدیدی در تعامل با نوار غزه و حزب‌الله بازی کند.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، وی گفت: بهتر آن است که ما تسلیم واقعیت نوار غزه  شویم، به محاصره آن پایان دهیم و با اعمال مراقبت‌های امنیتی، افق زندگی را در برابر دو میلیون فلسطینی در نوار غزه باز کنیم.

 

بنت از شکست نظریه امنیتی رژیم صهیونیستی انتقاد و تصریح کرد: به جای اینکه جنگنده‌های بیشتری بخریم بهتر است به متغیرهایی که ما را به مسیر دیگری پیش می‌برد، فکر کنیم تمام جنگنده‌های f35 گرانقیمت در برابر پنج کماندوی حماس که با تونل خود را به شهرک‌ها می‌رسانند، بی‌فایده است.

 

وی بر ضرورت در پیش گرفتن سیاستی متفاوت در قبال حماس و حزب الله تاکید و اعتراف کرد ارتش اسرائیل در هر رویارویی خسارت می‌دهد.

 

نفتالی بنت در بخش دیگری از سخنان خود در این کنفرانس سالانه گفت، تهدید اصلی برای امنیت اسرائیل از شمال و جنوب یا از راکت‌های حماس و حزب‌الله و حتی از سوی ایران نیست. به باور وی، تهدید اصلی برای اسرائیل «بن‌بست در تفکر خلاقانه» است.

 

وزیر آموزش و پرورش اسرائیل سپس تاکید کرد: «به جای اینکه ما خودمان آینده خود را شکل دهیم، اسرائیل با واقعیت‌های موجود به این سو و آن سو کشیده می‌شود».

 

همین سخنان نفتالی بنت بود که با واکنش «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و «موشه یعلون» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روبرو شد که گفتند بنت به جای اینکه مانند یک وزیر کابینه رفتار کند، مانند سخنگوی مخالفان حرف می‌زند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار