کد خبر:۴۸۰۷۶۳
معاون سیاسی بسیج دانشجویی خوزستان:

اظهارات برخی مسئولان اجرایی خوزستان خوراک آماده رسانه‌های معاند است

معاون سیاسی بسیج دانشجویی خوزستان گفت: نفوذ سیاسی امروز در ادبیات برخی مسئولان خوزستانی قابل لمس است که با برخی سخنان، خوراک آماده در اختیار رسانه‌های معاند قرار می‌دهند.

علیرضا پورحسن، معاون سیاسی بسیج دانشجویی خوزستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اهواز، در رابطه با نیاز امروز دانشگاه ها بیان داشت: لازمه حضور دانشجویان در مسائل روز سیاسی، فتنه شناسی است که امروزه به عنوان یکی از نیازهای اساسی و روز دانشگاهیان به شمار می آید.

 

وی با اشاره به سخن امام خمینی (ره) که دانشگاه را مبدا همه تحولات معرفی کرد، افزود: این سخن، رسالت بسیج دانشجویی در دانشگاه ها را سنگین می کند؛ بنابراین دانشجویان بسیجی باید در تمامی دانشگاه ها بویژه استان خوزستان، در کنار فعالیت های علمی، فرهنگی، هنری، اقتصادی و ورزشی، با افشای توطئه ها و سناریوهای دشمن در خصوص انتخابات و دیگر مسائل سیاسی، از نفوذ در عرصه سیاسی جلوگیری کنند.

 

معاون سیاسی بسیج دانشجویی خوزستان در ادامه با طرح موضوع گیری برخی چهرهای دولتی استان در خصوص انتخابات و رد صلاحیت تصریح کرد: تعداد انگشت شماری از مسئولان با ادبیاتی خلاف ادبیات رهبری و بعضاً در تقابل با سخنان مقام عظمای ولایت، سعی دارند خود را روشن فکر دانسته؛ اما نادانسته در حال جولان دادن در پازل دشمنان قسم خورده این مرز و بوم هستند.

 

پورحسن تاکید کرد: اگر دیروز رمز و کلید واژه تقلب، رمز آشوب های خیابانی سال ۸۸ و آغاز عملیات های میدانی منافقین و سلطنت طلبان بود، امروز شاهد آن هستیم که این کلید واژه و رمز، با ادبیاتی متفاوت تر از دهان مسئولین طراز اول استان بیرون می آید.

 

پورحسن با ابراز تاسف نسبت به اظهارات اخیر مسئولان اجرایی خوزستان تصریح کرد: مسئولان به جای اقدام انقلابی، همگام با رسانه های ضد انقلابی شده اند و امروزه در حال تهیه خوراک خبری برای معاندین نظام هستند.

 

وی در توصیه ای نسبت به مجریان امر انتخابات گفت: مسئولان و مجریان بهتر است با اندکی تامل و تفکر، به فکر اجرای با شکوه تر انتخابات باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار