آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۲۹۹۷
مدیر طرح ملی همسفر تا بهشت:

حضور شش کاروان از ۱۸ کاروان زوجین دانشجو در مشهد/ هدف، ترویج ازدواج آسان و به هنگام است

مدیر طرح ملی همسفر تا بهشت گفت: با هدف ترویج ازدواج آسان و به هنگام، نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی از ۲۰ دی ماه آغاز شده و تا کنون از ۱۸ کاروان زوجین دانشجو، شش کاروان به مشهد آمده‌اند.

حسین جوادی، مدیر طرح ملی همسفر تا بهشت، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور، از 20 دی ماه، 94 آغاز شده که در این طرح دانشجویان سه روز مهمان شهر مقدس مشهد هستند.

 

جوادی به برنامه های این دوره اشاره کرد و گفت: معنویت در پایداری زندگی تأثیرگذار است؛ از این رو دانشجویان اردوی خود را با زیارت حرم امام رضا(ع) آغاز کرده و از فضای معنوی بهره مند شده و زندگی مشترک خود را با معنویت همراه می‌کنند.

 

پذیرای 18 کاروان ازدواج دانشجویی در سال 94 هستیم

 

وی با بیان این که ما لنگرپذیرای 18 کاروان در سال 94، هستیم، بیان داشت: دانشجویان در حرم مطهر از سخنرانی اساتیدی چون حجت الاسلام واعظ موسوی، حجت‌الاسلام راشد یزدی، حجت الاسلام ماندگاری و حجت الاسلام پناهیان بهره مند می شوند.

 

مدیر طرح ملی همسفر تا بهشت افزود: در روز دوم، کارگاه هایی تحت عنوان شناخت نیازهای روانی زن و مرد و بهداشت روابط جنسی برای دانشجویان برنامه ریزی شده است؛ برنامه پرسش و پاسخ نیز با حضور مشاوران در هتل ها در نظر گرفته شده است.

 

جوادی با تأکید بر این که بیشتر همت ما این است که دانشجویان از استادی که در نظر گرفته شده، بهره مند شوند، گفت: تا کنون، شش کاروان از کارگاه ها استفاده کردند که در نوزدهمین مراسم ازدواج دانشجویی، کارشناسی چون حجت الاسلام مسلم داوودی نژاد، حمید صادقیان، حمید حبشی، غلامعلی افروز و جلیل معماریانی که کارشناسان متبحری در مسائل خانواده هستند، حضور دارند.

 

هدف طرح ملی همسفر تابهشت، ترویج ازدواج آسان و به هنگام است

 

وی هدف برگزاری این دوره ها را ترویج ازدواج آسان و به هنگام دانست و بیان داشت: ما در این دوره ها برآنیم تا ازدواجی آگاهانه و پایدار شکل گیرد و برپایی این کارگاه ها باعث تحکیم زندگی دانشجویان شود.

 

مدیر مرکز فرهنگی اردوهای نهاد رهبری دانشگاه‌های سراسر کشور گفت: امید است در سایه این کارگاه ها دانش، مهارت و آگاهی زوجین افزایش پیدا کند و نیز ارتباط کلامی و غیرکلامی آن ها نیز ارتقا پیدا کند.   

 

جوادی با خاطرنشان کرد: این که بر اساس آمار ازدواج های دانشجویی پایین ترین آمار طلاق را دارد، گفت: چون دانشجویان قشر فرهیخته جامعه هستند و ازدواجی به هنگام و با هم سالان خود دارند، زندگی آنان پایدارتر است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار