کد خبر:۴۸۴۶۸۱
به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی؛

دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ژنتیک ایران برگزار می‌شود

این کنگره با حضور دانشمندانی از ۱۱ کشور جهان در روزهای اول تا سوم خرداد ۱۳۹۵ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این کنگره با حضور دانشمندانی از ۱۱ کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران، ایالات متحده آمریکا ،آلمان ،کانادا، هلند، مصر، فرانسه، ایتالیا،هند در روزهای اول تا سوم خرداد ۱۳۹۵ در سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.

 


اهداف کنگره عبارتند از: ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین محققان و اندیشمندان در حوزه های مختلف ژنتیک؛ دعوت از اساتید، دانشمندان، سیاستگذاران مرتبط با ژنتیک از ایران و دیگر کشورها و ایراد سخنرانی‌های علمی توسط آنها، تبادل نظرو برگزاری بازدیدهای علمی و ارائه آخرین دستاوردهای علمی محققان در عرصه های مختلف ژنتیک؛ جلب توجه مسئولین کشور (سیاستمداران، قانون گذاران و اعضای دولت) به اهمیت ژنتیک و پیشرفت‌های خیره کننده آن در سال‌های اخیر جهت توسعه و پیشرفت کشور؛ معرفی توان و تجربه انجمن ژنتیک ایران به عنوان یک ساختار مردم نهاد و مشاوری امین و دلسوز در سیاستگذاری، ممیزی، تدوین مقررات و برنامه ریزی کلان کشور و اجرای برنامه‌های متعدد مرتبط با ژنتیک در سطح ملی؛ برگزاری هم اندیشی، نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و تبادل نظر و...

 

محورهای کنگره جهت ارسال مقالات و برگزاری نشست‌ها و سخنرانی‌های تخصصی نیز به این شرح است:

 


ژنتیک انسانی و پزشکی، ژنتیک گیاهی، ژنتیک پزشکی قانونی و تعیین هویت، ژنتیک ریزسازواره‌ها، ژنتیک جانوری، فناوریهای نوین و پیشرفت‌های فناوری در ژنتیک، ذخایر ژنتیک، سلول‌های بنیادی، اخلاق، قوانین و مقررات و سیاست ها، بیوانفورماتیک

 


دبیرخانه کنگره از کلیه صاحب نظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان و دست اندرکاران حوزه ژنتیک و علوم وابسته برای شرکت فعال در این کنگره جهت ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه‌های تخصصی فوق دعوت به عمل می‌آورد. نحوه ثبت نام و سایر اطلاعات در سایت کنگره به آدرس www.geneticscongress.ir قابل ملاحظه است.

 


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار