آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۴۷۸۳
بشار الجعفری:

هیئت معارضان به دستور عربستان، قطر و ترکیه مذاکرات را ترک کردند

رئیس تیم مذاکره کننده سوریه در مذاکرات ژنو ۳ تاکید کرد سه کشور عربستان، قطر و ترکیه به معارضان خارج نشیسن سوریه دستور داده‌اند تا از این مذاکرات عقب نشینی کنند.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بشار الجعفری رئیس تیم مذاکره کننده سوریه در مذاکرات ژنو 3 تاکید که سه کشور عربستان، قطر و ترکیه به معارضان خارج نشیسن سوریه دستور داده‌اند تا از این مذاکرات عقب نشینی کنند.

 

وی افزود دی مستورا قصد داشت تا مذاکرات را تا روز دهم ماه جاری ادامه دهد ولی فشار ها وی را به جایی رساند که مجبور شد مذاکرات را معلق کند، وی تحت فشار سعودی ها بوده است.

 

بشار جعفری با اشاره به کارشکنی‌های هیئت ریاض گفت بسیاری از دوستان و برخی از کشورها از رفتارهای هیئت ریاض نپسندیدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار