شجاعی: مردم ایران اثبات کردند در دوران پسابرجام هم شعار مرگ بر آمریکا حذف شدنی نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، محمد صالح شجاعی دانشجوی کرمانی در حاشیهی راهپیمایی ۲۲ بهمن در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرمان، گفت: امروز شاهد حضوری باور نکردنی هستیم؛ حضوری که پیامی مهم برای دولتهای استکباری به خصوص امریکا دارد.
وی ادامه داد: مردم ایران امروز و در دوران پسا برجام به دولتمردان امریکایی و اروپایی پیام دادند که هیچگاه شعار مرگ بر آمریکا حذف شدنی نیست.
شجاعی با تاکید بر اینکه با اجرایی شدن برجام، شعارهای مردم ایران تغییری نکرده و نخواهد کرد، بیان داشت: شعار مرگ بر آمریکا با روح انقلاب اسلامی ایران همراهست؛ چون خواستگاه انقلاب مبارزه با استکبار است.
وی افزود: تا زمانی که که آمریکا خوی استکباری و ضد انسانیت خود را داشته باشد؛ باید شعارهای کوبنده مردم ایران را بشنود.
این دانشجویی کرمانی در رابطه با انتخابات نیز گفت: مطمئنا مردمی که امروز اینگونه با اقتدار مقابل استکبار جهانی ایستادهاند، باز دیگر حضوری حماسی در هفتم اسفند ماه خواهند داشت.
شجاعی خاطرنشان کرد: حماسه حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخاباتهای هفتم اسفندماه با دیگر مشتی محکم بر دهان آمریکا خواهد بود.