به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسن هاشمی در یادداشتی که امروز پنجشنبه 22 بهمن در صفحه کانال تلگرام خود منتشر کرد، نوشت: 22 بهمن 57، نماد آرمانخواهی مردمی است که از عدالت خواهی و مبارزه با ظلم سخن می گفتند و از اینکه باید از عبودیت زر و زور و تزویر رها شوند و در اداره کشورشان نقش داشته باشند.
هاشمی در این صفحه ادامه داد: در طول عمر انسانها، روزهایی فقط می آیند و می روند؛ روزهایی هم هستند که تا ایام پایانی عمر، یاد و خاطره شان با ما همراه است؛ این قاعده در حیات یک جامعه و یک کشور هم مصداق دارد. 22 بهمن 1357 یکی از آن روزهاست که برای همیشه در حافظه تاریخی ملت بزرگ ایران و بلکه تاریخ جهان، ثبت و ضبط خواهد شد.
«22 بهمن نمادی از آمال و آرزوهای بزرگ ملتی است که آرمانخواهی خود را به رخ رژیمی با پشتوانه بزرگترین قدرت های مادی جهان کشید و آن را به زانو درآورد. ملتی که گویی آن روزها ترس از قاموس زندگیش پاک شده و جان بر کف، به میدان مبارزه آمده بود.»
هاشمی نوشت: کیست که آن روزها را دیده و تصویرهایی زنده در قاب جانش نقش نبسته باشد؟ تصویرهایی که گاه و بی گاه، دل را صیقل می زند؛ تصویرهایی با رنگ و بوی اخلاص، از خود گذشتن و دیگران را دیدن؛ و شجاعت، شهامت و شهادت.
وزیر بهداشت اضافه کرد: امروز که سالروز پیروزی انقلاب الهی مردم ایران است، انگار آن تصویرها بیش از همیشه زنده اند؛ جان دارند و من و تو را به روزهای خوب خدا می برند؛ روزهایی که زندگی، رنگ یکرنگی، رنگ محبت و همدلی داشت.
« سال 57، سال حرف های نو و تازه هم بود؛ مردم از عدالت خواهی، مبارزه با ظلم و نفی سلطه گری و سلطه پذیری می گفتند. از اینکه باید از عبودیت زر و زور و تزویر رها شوند و در اداره کشورشان نقش داشته و سهیم باشند.»
هاشمی اضافه کرد: این تازه بودن، کلید استمرار راه است؛ راهی که باید با همان شور و شوق و با همان همدلی از سوی همه مردم طی شود تا انقلاب اسلامی و اهدافش از تندبادهای حوادث و رخدادها، مصون بماند.