کد خبر:۴۸۸۱۸۸
با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز؛

چهلمین سالگرد تأسیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

چهلمین سالگرد تاسیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور اساتید و مسئولان دانشکده دامپزشکی گرامی داشته شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، آئین گرامیداشت چهلمین سالگرد تأسیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز، 25 بهمن ماه در تالار اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

 

منصور میاحی، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه در این مراسم با تبریک 38 مین بهار انقلاب اسلامی و تقارن پاسداشت چهلمین سالگرد تأسیس دانشکده دامپزشکی این دانشگاه با ولادت حضرت زینب(س)، به حضور محمدعلی راد، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و بنیان‌گذار رشته‌های تخصصی دامپزشکی در کشور اشاره کرد و بیان داشت: قبل از انقلاب هیچ رشته تخصصی دامپزشکی در کشور وجود نداشت؛ اما به همت راد و همکاران وی این رشته‌ها تأسیس شد و اکنون ثمرات آن را در دانشکده دامپزشکی شهید چمران اهواز و دیگر دانشکده‌های دامپزشکی کشور به‌خوبی هویدا و آشکار است.

 

وی با اشاره به شکل‌گیری بنیان این دانشکده در سال 1353 در دانشکده کشاورزی دانشگاه، تصریح کرد: پذیرش اولیه در مقطع کارشناسی انجام می‌شد که همین امر اعتراض بسیاری از اعضای هیات‌علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران را موجب شد و به همین دلیل پس از مدتی دوره کارشناسی به دکترای عمومی تبدیل شد.

 

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان این‌که این دانشکده هم‌اکنون دارای چهار گروه فعال، 487 دانشجو و 59 عضو هیات‌ علمی است، بیان داشت: از این تعداد 331 نفر دردوره دکتری عمومی و 47 نفر در دوره‌های کارشناسی‌ارشد تحصیل می‌کنند؛ همچنین 14 رشته دکتری‌تخصصی PhD و دستیاری و در مجموع 17 رشته تخصصی در دانشکده فعال است.

 

میاحی افزود: در حال حاضر چهار رشته در مقطع کارشناسی‌ارشد، هشت رشته دکتری تخصصی  دستیاری و شش رشته PhD در دانشکده ارائه می‌شود و تعداد دانش‌آموختگان دانشکده از زمان تأسیس آن تا کنون حدود ۱۳۰۰ نفر شامل 448 نفر زن و 852 نفر مرد بوده است. تا کنون ۱۰۲۱ نفر در دوره دکتری عمومی دامپزشکی، 85 نفر در دکتری تخصصی و 94 نفر در مقطع کارشناسی‌ارشد از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند.

 

وی با اشاره به وجود 59 عضو هیات‌ علمی در این دانشکده، تصریح کرد: از این تعداد 13 نفر معادل 22 درصد اعضای هیات‌ علمی دانشکده در مرتبه استادی هستند؛ همچنین تعداد دانشیاران و استادیاران دانشکده به‌ترتیب 27 و 19 نفر است. نسبت دانشجو به استاد نیز 7.1 است و همین نسبت در ارتباط با نسبت دانشجو به کارمند برقرار است.

 

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: باوجود این‌که همه فکر می‌کنند خوزستان تنها از جهت منابع نفت، گاز، سدها و نیروگاه ها و غیره باید مطرح شود؛ اما از جهات دیگر نیز دارای مزیت‌های بسیار است؛ خوزستان از نظر تولید گوشت سفید در رتبه پنجم یا ششم کشور قرار دارد و یکی از قطب‌های تولید ماهیان گرمابی است، همچنین می‌تواند هم ماهیان گرمابی و سردابی را تولید کند. اخیرأ نیز موفقیت‌هایی در زمینه تولید ماهیان خاویاری در این استان حاصل شده است که امید می‌رود در آینده بتواند به‌عنوان صادرکننده خاویار پرورشی مطرح شود.

 

میاحی با بیان این‌که خوزستان پس از آذربایجان غربی دومین استان کشور از نظر جمعیت گارمیش است، افزود: بر این اساس دانشکده دامپزشکی اهواز به‌عنوان قطب علمی بهداشت و بیماری‌های گاومیش انتخاب شد و از پنج‌سال پیش در این زمینه در حال فعالیت است؛ همچنین قدمت 40 ساله این دانشکده موجب شد که اکنون اعضای هیئت‌علمی باتجربه و متبحری در بسیاری از رشته‌ها در آن فعالیت کنند که از شاخص‌های مهم دانشکده محسوب می‌شود.

 

وی با درخواست از رئیس سازمان دامپزشکی و مؤسسه تحقیقات و سرم‌سازی رازی برای استفاده هر چه بیشتر و بهتر از این ظرفیت‌ها و قابلیت‌ها در جهت حفظ سرمایه‌های دامی کشور، تولید واکسن و کیت‌های تشخیصی، اظهار کرد: زمانی تنها دانشکده‌های دامپزشکی در تهران مطرح بودند اما اکنون هر دانشکده توانمند در کشور می‌تواند ظرفیت‌های خود را ارائه کند.

 

رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید چمران اهواز از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با مؤسسه تحقیقات و سرم‌سازی رازی خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها در سال جدید به مرحله اجرا برسد.

 

میاحی با تقدیر از تلاش‌های همه کسانی که در این چهل سال در بالندگی و رشد دانشکده سهمی ایفا کردند، خاطرنشان کرد: در طول این مدت 10 نفر مدیریت دانشکده را بر عهده داشتند و طول دوره مدیریت به‌طور میانگین چهار سال بوده است.

 

وی تصریح کرد: همچنین سه تن از رؤسای دانشگاه شهید چمران از میان اعضای هیئت‌علمی و مدیران این دانشکده انتخاب شدند که نشان‌دهنده توان مدیریتی بالای این دانشکده است؛ این دانشکده در رده‌های مختلف مدیریتی دانشگاه نیز نقش داشته است که امیدواریم این افتخارآفرینی‌ها ادامه یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار