کد خبر:۴۸۳۱۶۷

دکترای حرفه‌ای دامپزشکی به رشته‌های دانشگاه آزاد قائم شهر اضافه شد

رئیس دانشگاه آزاد واحدقائمشهر از اضافه شدن رشته دکترای حرفه‌ای دامپزشکی به رشته‌های این واحد خبرداد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا باقرزاده، رئیس دانشگاه آزاد واحدقائمشهر در جمع خبرنگاران گفت: دانشگاه آزاد واحد قائم شهر در سال ۱۳۶۲ بعنوان هفتمین دانشگاه ازاد جمهوری اسلامی ایران و نخستین دانشگاه آزاد در استانهای شمالی با ۵ رشته تحصيلي مهندسي عمران، برق، مكانيك، امور دامي و كشاورزي فعالیت آموزشی خود را شروع کرد.

 

باقرزاده تصریح کرد: در حال حاضر واحد قائم شهر با قریب ۱۲ هزار دانشجو،۳۱۰ عضو هیات علمی و بیش از ۱۲۰ عضو هیات علمی مدعو، ۱۳۰ هزار جلد کتاب، ۸۵آزمایشگاه و کارگاه تحقیقاتی و آموزشی، ۸۲ هزار متر مربع فضای آموزشی و پژوهشی، بیش از ۱۶۰هزارمترمربع مزرعه آموزشی و تحقیقاتی شامل مزارع روباز و‌ گلخانه، پرورش دام، طیور صنعتی و خانگی، استخر سردابی و گرمابی، کلینیک دامپزشکی و آزمایشگاهی‌های وابسته، سالن ‌های ورزشی ، سلف سرویس و یک مجتمع خوابگاهی توانسته بیش از ۵۶۰۰۰ هزار نفردانش اموخته را وارد بازار کار کند.

 

رئیس واحدقائم شهر در ادامه گفت: دانشکده کشاورزی واحد قائم شهر در بستر خود مرکز تحقیقات کشاورزی را با رویکرد رونق مزارع صنعتی پرورش ، طیور، ماهیان سردابی، گرمابی، ماهیان زینتی، پرورش زنبور عسل، پرندگان را با اصل وجود یک کلینیک پیشرفته دامپزشکی تاسیس کرد.

 

باقرزاده گفت: انتظار می‌رود با امکانات منحصر به فرد واحد قائم شهر از حیث هیات علمی، کتابخانه، آزمایشگاه های تحقیقاتی و آموزشی، مزارع تحقیقاتی و صنعتی، امکانات ورزشی و رفاهی، دانشجویان فرصت بیشتری برای تحصیل و تحقیق در این دانشگاه را داشته باشند.

 

باقرزاده در خاتمه خاطرنشان کرد :استان مازندران و همچنین استانهای همجوار به دلیل دارا بودن زمین های حاصل خیز و مراتع مناسب و داشتن مردمانی کوشا عمدتا در پرورش و تولید دام، طیور، شیلات و زنبور داری سرانه بالایی را در کشور دارند که این امر گواه روشنی بر افزایش میزان اشتغال دانش آموختگان این رشته به عنوان کارشناسان متخصص در شمال کشور می باشد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار