ذبیح الله شاهمرادی؛ معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، در خصوص ورود و حضور احزاب سیاسی در دانشگاه ها گفت: فعالیت احزاب سیاسی قانون مربوط به خود را دارد و فعالیت این گروه ها زیر نظر وزارت کشور صورت می گیرد.
وی افزود: در دانشگاه تا کنون موردی از حضور احزاب سیاسی در دانشگاه نبوده و نخواهد بود.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: اگر کسانی بخواهند فعالیت های سیاسی در قالب احزاب داشته باشند، می توانند بیرون از دانشگاه و در قالب قوانین مربوطه فعالیت کنند و این گروه ها در دانشگاه مجوز چنین فعالیت هایی ندارند.
شاهمرادی با اشاره به اینکه ممکن است برخی از تشکل های دانشگاه ها دیدگاه فکری و سیاسی منطبق با احزابی سیاسی که در بیرون از دانشگاه فعالیت می کند، داشته باشند، تصریح کرد: این مسئله دلیلی برای این نیست که احزاب سیاسی در دانشگاه فعالیت دارند و احزاب به صورت رسمی در دانشگاه فعالیت ندارند.
وی در خصوص حجم فعالیت های انتخاباتی در دانشگاه ها بیان داشت: بنا به فرموده رهبر انقلاب، همه باید در راستای برگزاری انتخابات پرشور و افزایش مشارکت مردم پای صندوق های رای تلاش کنند و در دانشگاه ها نیز این تلاش ها در قالب برگزاری تریبون آزاد، کرسی های آزاد اندیشی و غیره نمود می کند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه به برگزاری مناظره های انتخاباتی از سوی تشکل ها و دانشجویان و حضور کاندیداهای تایید صلاحیت شده در دانشگاه نیز اشاره کرد و افزود: برگزاری برنامه هایی از قبیل مناظره می تواند در جهت ایجاد شور انتخاباتی در کشور تاثیرگذار باشد و این برنامه های عمومی مورد تایید دانشگاه است.
شاهمرادی ضمن در خواست از دانشجویان برای حضور همه جانبه و مشارکت انجام فعالیت های انتخاباتی، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، نشست هایی با حضور کاندیداهای انتخابات مجلس برگزار خواهد شد که نامزدهای انتخابات در این برنامه ها پیرامون مسائلی از قبیل طرح تحول نظام سلامت، آلودگی هوا، مسائل بهداشتی، بحران کم آبی و به طور کلی مسئال مربوط به علوم پزشکی در دانشگاه اعلام نظر و برنامه می کنند.
وی در خصوص ملاک و معیار انتخاب اصلح بیان داشت: باید کسانی به مجلس راه یپدا کنند که درد آشنای مردم باشند، فقط ایده های تئوری ارائه ندهند و نطقه نظرات خوبی داشته باشند چرا که مجلس به گفته امام راحل، عصاره ملت است و نمایندگان شایسته می توانند در قالب کمیسیون ها و بخش های مختلف مجلس، نقطه نظرات تخصصی خود را ارائه کنند.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس باید در مسائل تخصصی صاحب نظر باشند، تصریح کرد: مردم باید افرادی خوش فکر، صاحب نظر، خوش رای را انتخاب کنند تا در جایگاه نماینده مجلس قرار بگیرند.
شاهمرادی در پایان خاطرنشان کرد: افراد منتخب مردم در انتخابات باید به گونه ای باشند که مصالح نظام و کشور را در نظر بگیرند و هم چنین به مسائل بومی منطقه خود تسلط و آگاهی داشته باشند تا بتوانند با آگاهی، قوانینی خوب و متقن تصویب کنند.