آخرین اخبار:
کد خبر:۴۸۸۵۰۳

نقش‌آفرینی دانشگاه آزاد در توسعه زیرساخت‎های علمی سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد این استان طی یک سال اخیر ارائه کرد و گفت: کلینیک ۲۴ ساعته شماره یک فرهیختگان از ۲۲ بهمن فعالیت خود را رسماً آغاز کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی این استان در یک سال اخیر ارائه کرد و گفت: در حد فاصل اجلاس شصت و نهم تا هفتادمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کلینیک 24 ساعته شماره یک فرهیختگان از 22 بهمن فعالیت خود را رسما آغاز کرده است.


امینرضا کمالیان گفت: گسترش تحصیلات تکمیلی در یک سال اخیر به ویژه در مقطع دکتری یکی از اقداماتی بود که در یک سال اخیر در این استان صورت گرفت. راه‌اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی در واحد بین‌المللی چابهار، ساخت و افتتاح کلینیک 24 ساعت شماره یک فرهیختگان با مساحت 550 متر زیربنا که از 22 بهمن فعالیت خود را رسما آغاز کرد. این کلینیک تمام بخش‌های لازم را دارا است.

 

وی افزود: همچنین زمینی به مساحت 1000 متر مربع به دانشگاه آزاد اسلامی استان اهدا شد که قرار است در این زمین کلینیک شماره 2 فرهیختگان با زیر‌بنای 500 متر مربع احداث شود، عملیات ساختمانی این کلینیک تا قبل از پایان سال آغاز می‌شود. جذب هیات علمی یکی دیگر از فعالیت‌های مهم این استان در سال جاری بود، برای اولین بار ظرف 6 ماه گذشته 37 نفر به عنوان هیات علمی در این استان جذب شدند. همه این افراد مربوط به فراخوان جذب قبل از سال 93 بودند، برای بعد از سال 93 نیز 145 نفر هیات علمی جذب شوند.

 

کمالیان درباره طرح‌های ماندگار فرهنگی گفت: برنامه‌ریزی برای احداث شش واحد مسجد در سراسر استان آغاز شده است، همچنین تمام واحدهای این استان طرح مفاخر استان را شروع کرده‌اند، برگزاری همایش قیام عاشورا از دیدگاه اهل تسنن و شیعه یکی دیگر از کارهای ماندگار فرهنگی مهم در این استان بود.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: 16 آزمایشگاه ساها شروع به کار کرده که 6 آزمایشگاه به مرحله تجاری رسیده‌ است. یک مرکز رشد نیز به تصویب رسیده و آغاز به کار کرده است. در واحد زاهدان 16 واحد فن‌آور مشغول به فعالیت شده‌اند. همچنین 7 شرکت دانش‌بنیان تاسیس شد که 3 شرکت از این 7 شرکت مجوزهای لازم را اخذ کرده‌ و وارد مرحله نمونه‌سازی و تجاری‌سازی شده‌اند. در‌آمدهای غیر شهریه‌ای این استان بیشتر از طریق کنترل منابع تامین شده است.

 

کمالیان گفت: جذب دانشجو در یک سال اخیر افزایش داشت و این استان به هیچ عنوان با مشکل کاهش دانشجو مواجه نبود، در سال آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت.

 

درخواست 3 مجله علمی-پژوهشی داده شده است، تمامی اقداماتی که مربوط به واحدها می‌شد انجام شد و این مجلات در مرحله گرفتن اخذ مجوز از وزارت علوم و سایر نهادهای مربوط هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار