کد خبر:۴۸۷۲۰۵
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

۵۰۰ پروژه بهداشتی و درمانی توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال اجراست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بهره‌برداری از ۵۰۰ پروژه در حال ساخت این دانشگاه تکمیل می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از زاهدان، دکتر محمودرضا میری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بهره‌برداری از ۵۰۰ پروژه در حال ساخت این دانشگاه تکمیل می‌شود. با بهره‌برداری از تمامی پروژه‌های در حال ساخت این دانشگاه، گام بلندی در راستای ارتقاء و تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در شهرهای زیرپوشش این دانشگاه برداشته خواهد شد.

 

دکتر میری افزود: در مجموع 500 پروژه عمرانی در حال حاضر در این  دانشگاه در حال اجراست که 119 پروژه از جمله پروژه های متوسط و بزرگ محسوب می‌شوند. پس از اینکه هر پروژه به طور کامل به پایان رسید و تجهیز و جذب نیروی انسانی آن انجام شد برای افتتاح آن اقدام می کنیم.

 

وی همچنین به بهره برداری از طرح های این دانشگاه به میمنت فرا رسیدن دهه فجر اشاره و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تا پایان  دهه فجر امسال 26 پروژه را با صرف 67 میلیارد ریال هزینه به بهره برداری می رساند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه بهره برداری از این طرح ها اقدام موثری در جهت افزایش خدمات دهی به هم استانی‌ها است؛ گفت: بهره برداری از تجهیزات تشخیصی پزشکی مانند دستگاه های رادیولوژی اتومات ، دستگاه ماموگرافی ، بهره برداری از 5 خانه بهداشت و آغاز عملیات احداث مراکز بهداشتی درمانی در استان و بهره برداری از 2 همراه سرا   از جمله این طرح هاست.

 

وی گفت: پس از این سفر، در یک ماه گذشته 5 تیم کارشناسی از مدیران ارشد وزارت بهداشت به استان عزیمت و راه های رشد بیش از پیش خدمات نظام سلامت را در این منطقه بررسی کردند.

 

دکتر میری با اشاره به معضل هم مرزی با دو کشور افغانستان و پاکستان افزود: ارتقاء امکانات  بهداشتی و درمانی  در استان و توانمند سازی استان در این راستا می تواند هم استانی های گرامی را در برابر چالش های بهداشتی تحمیلی از آنسوی مرزها ، بیش از پیش ایمن سازد.

 

وی تصریح کرد: با همین هدف در صدد هستیم تا سالانه حدود 200 نفر از فارغ التحصیلان مقطع دیپلم ساکن در ایالت هایی در افغانستان و پاکستان که هم مرز با استان سیستان و بلوچستان هستند را به صورت رایگان در رشته های بهداشتی و درمانی آموزش دهیم که البته این مساله نیازمند صدور مجوزهایی در هر سه کشور است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار