به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، الیاس حضرتی، مدیر مسئول روزنامه اعتماد عصر امروز در نشستی با عنوان معیارهای نماینده اصلح مجلس شورای اسلامی در دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: مهمترین موضوعی که امروز در آن قرار داریم بحث انتخابات است.
وی افزود: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی موضوع انتخابات است که با آن مردم می توانند در جهت گیری مدیریت نقش داشته باشند و فلسفه مردم سالاری هم بر همین اساس تنظیم شده است.
الیاس حضرتی اظهار داشت: کسانی که با اصل وقوع انقلاب اسلامی مخالف بودند با اصل تشکیل قانون اساسی، انتخابات، نقش مردم و رای مساعد و اثرگذار نیز مخالف بودند.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد ضمن تاکید بر اینکه بابت شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی دردسرهای سنگینی را داشته ایم افزود: عده ای به سمت غرب گرایش دارند و می گویند که اصلا نیاز به رای مردم نیست. عده ای نیز به دنبال تحجر هستند این مخالفت ها آن قدر زود در انقلاب شکل گرفت که امام فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه زیاد.
وی ضمن تاکید بر اینکه قانون اساسی چکیده مبارزات یکصد سال اخیر است خاطرنشان کرد: قانون اساسی ما چکیده مبارزه مشروطیت، ملی شدن صنعت نفت و مبارزات سال 42 است که در یک سند جمع شده است. ما دنبال اجرایی کردن قانون اساسی هستیم و عقیده ما بر این است که این سند نتیجه مبارزات است و باید اجرا شود.
حضرتی اظهار داشت: بهترین شرایط این است که زیر چتر قانون و محوریت قانونی حرکت کنیم که این قضیه می تواند مایه رفع تشنجات باشد. فصل سوم این قانون پر از آزادی های معنوی است اگر افراد را رد صلاحیت می کنیم باید بگوییم به حکم کدام قانون است.
وی تاکید کرد: جریان اصلاح طلب با تمام فراز و فرود و مشکلات و سنگ لاخ های عجیب توانسته لیستی ارائه دهد. این لیست از صدا و سیما بی بهره است. رسمش این نیست که لیست اصلاح طلبان از رسانه ملی که براساس قانون برای همه است، بی بهره باشد. همان طور که رای همه ارزش دارد رسانه ملی هم برای همه است اگر قانون محور است همه باید براساس این قانون آرامش داشته باشند.
مدیر مسئول روزنامه اعتماد گفت: در این چند روز باقیمانده باید زمینه ای فراهم شود تا همه رای بدهند. آنچه باعث شده کشور ما از استقلال و اقتدار برخوردار باشد سلحشوری در نبرد دفاع مقدس و حضور مردم در پای صندوق های رای بوده است.
وی در پاسخ به سوالی که چه کسانی باید به مجلس بروند خاطرنشان کرد: کسانی که سابقه درست داشته و امتحان خود را پس داده اند و در سختی ها کنار ملت بوده اند باید به مجلس بروند. انسان های صالح، صادق و مورد اعتماد ملت که توانایی و تخصص دارند باید وارد مجلس شوند. من اعتقاد به وجود شورای نگهبان دارم.
وی در ادامه افزود: در دنیا نظارت استصوابی به مراتب سخت تر از نظارت در انتخابات ما است و فیلترهای وحشتناکی در احزاب وجود دارد اما ما نمی دانیم احزاب را باید چه کار کنیم. 243 حزب در کشور داریم در حالی که در این کشور تنها پنج تفکر برای اداره حکومت وجود دارد تفکر اداره حکومت حزب را تشکیل می دهد نه هر کسی که قهر می کند حزب تشکیل دهد.
حضرتی در ادامه گفت: در تهران احزاب نسبت به شهرستان ها قوی تر هستند اما در شهرستان ها عمدتا انتخابات براساس دیدارهای رودررو است.
وی ضمن اشاره به اینکه 80 درصد انرژی نمایندگان صرف مسائلی غیر از مجلس می شود بیان داشت: نماینده و وکیل باید تمام مدت با طبقات جامعه ارتباط تنگاتنگی داشته باشد، در حوزه اجتماعی اگر پوست شهر را بلند کنیم تصاویر بدی را خواهیم دید حوزه اقتصادی و حوزه اجتماعی اثر متقابلی نسبت به هم دارند.
این فعال اصلاح طلب در ادامه خاطرنشان کرد: مجلس و دولت باید یک تعامل سازنده با هم داشته باشند و قوه قضائیه نیز همراه کنند تا بتوانند برای مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کاری کنند. روز اولی که با آقای هاشمی رفسنجانی درگیر شدیم بر سر این مسئله بود که ایشان گفت من به اندازه کافی سیاسی هستم و وزرای من دیگر کاری به مسائل سیاسی ندارند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در لیست اصلاح طلبان هیچ چهره اقتصادی وجود ندارد بیان داشت: در لیست اصلاح طلبان هم افرادی دارای تحصیلات اقتصادی وجود دارند مثلا خود من چهار دوره عضو کمیسیون اقتصادی بودم.
حضرتی در پایان خاطرنشان کرد: من نذر کرده بودم که اگر رد صلاحیت شوم سوره یس را بخوانم و آن را تقدیم امام زمان کنم تا کسی پیدا شده است که سنگینی وظیفه من را به دوش خود بگیرد.