کد خبر:۴۹۰۳۹۶
دانشمندان عنوان کردند

آلودگی هوا؛ قاتل نامرئی مدرن

تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد آلودگی هوا تأثیر مستقیمی بر حملات آسم و نارسایی‌های قلبی دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تحقیقات اخیر نشان‌ می‌دهند، آلودگی هوا یکی از عوامل مستقیم حملات آسم و قلب است؛ بر اساس این تحقیقات آلودگی هوا عامل مستقیم آسم است.

 

وبگاه "ساینس دیلی" گزارش کرد که مواد سمی در جو بر حافظه کودکان و همچنین تحریک حملات قلبی در بزرگسالان تأثیر می‌گذارد.

 

در این رابطه پروفسور "جان گریگ"، از کالج "کوئین مری" لندن، گفت: آلودگی می‌تواند در سلول‌های ریه تغییر ایجاد کند که می‌تواند به واکنش‌های آلرژیک که باعث آسم می‌شوند منجر شود.

 

این استاد کالج لندن که 10 سال روی موضوع آلودگی مطالعه کرده است امروز(دوشنبه) در یک برنامه تلویزیونی گفت: "آلودگی هوا قاتل نامرئی مدرن" است.

 

وی افزود:"همه ما باید درباره آلودگی نگران باشیم و به نظر من سطح آلودگی هوا در معرض یک فاجعه بهداشتی عمومی است؛ آلودگی نه تنها آسم را بدتر می‌کند بلکه باعث آسم هم می‌شود".

 

این کارشناس آلودگی هوا با اشاره به خطر ابتلای کودکان گفت: "آنها نزدیک‌تر به زمین هستند در نتیجه به آلودگی منتشر شده ناشی از ترافیک نزدیک‌ترند" و از آن‌جا که کودکان سریع‌تر از بزرگسالان تنفس می‌کنند خطر ابتلای آنها به این بیماری‌ها بالاتر است و این در حالی است که آلودگی هوا  بیش از 5 میلیون نفر را در سال می‌کشد.

 

بر اساس گزارش از شهر بیرمنگام انگلیس، میزان دی اکسید نیتروژن - بخش مهمی از آلودگی هوا - در خیابان‌های این شهر چهار برابر حد مجاز اتحادیه اروپا  است که  روزانه 170 هزار نفر در آن تردد می‌کنند.

 

مطالعه دیگری روی 3000 کودک نشان داد که آلودگی هوا به مغز این نوجوانان آسیب می‌رساند.

 

دکتر "جوردی سانیر" از مرکز تحقیقات اپیدمیولوژی محیط زیست در بارسلونای اسپانیا، در یک برنامه تلویزیونی گفت: "ما دریافتیم که مغز کودکانی که بیشتر در معرض آلودگی هستند بسیار آهسته‌تر نسبت به سایرین واکنش نشان می‌دهد".

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار