به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیست و هفتمین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه های کشور امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در این نشست در خصوص برنامه های راهبردی سال 95 گفت: یکی از کارهایی که به صورت جدی باید روی آن کار شود سیمای دانشجویان و پایشی است که می خواستیم طی آن آسیب های دانشجویی و اتفاقات درون دانشگاهی را بفهمیم و روی آنها شناخت پیدا کنیم.
وی ادامه داد: نتایج طرح پایش گر چه رسانه ای نشد و محرمانه خدمت مسئولین و ارکان مختلف کشور ارائه شد اما برای دانشگاه ها فرستاده خواهد شد تا وضعیت خود را نسبت به سایر دانشگاه ها بدانند چرا که طی آمار به دست آمده هم اکنون گام بهتری نسبت به شناخت دانشگاه ها برداشته ایم و گام یا موج دوم آن را در سال 95 با پوشش و مشارکت دانشگاه ها دنبال خواهیم کرد.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم خاطر نشان کرد: درصدد این هستیم که دانشگاه آزاد، پیام نور، فنی و حرفه ای و علمی کاربردی را در این طرح شرکت دهیم تا آمار جامعی از 4 میلیون و 700 هزار دانشجوی محصل در سراسر کشور و شرایط زندگی روحی و روانی آنها پیدا کنیم.
صدیقی با اشاره به اینکه براساس این شناخت می توانیم پایه برنامه های سال 95 را به صورت هدفمندتر و همه جانبه تر دنبال کنیم افزود: تقویت دفاتر مشاوره، پر کردن اوقات فراغت دانشجویان از دیگر برنامه هایی است که برای سال آینده در دستور کار قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در بحث پر کردن اوقات فراغت دانشجویان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی فعالیت های دسته جمعی دانشجویان به طور خاص در حوزه تربیت بدنی باید مورد توجه قرار گیرد و بستر لازم برای تجهیز وسایل تربیت بدنی در کنار خوابگاه ها ایجاد گردد به همین خاطر امیدواریم در سال 95 هیچ خوابگاهی نداشته باشیم که تجهیزات خوابگاهی نداشته باشد.
رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در ادامه یاداور شد: بخش دانشجویان دختر دانشگاه های ما هنوز در امر تجهیزات ورزشی دچار مشکل هستند که قرار است در برنامه ششم توسعه این بخش را هم توسعه دهیم. هم چنین مشاوره تحصیلی، طرح پیشگیری از ایدز، طرح دانشگاه عاری از دخانیات و تبدیل آموزش مهارت های زندگی به دو واحد درسی اختیاری در دانشگاه های سراسر کشور از جمله برنامه های پیش روی سازمان امور دانشجویان برای سال تحصیلی 95 است.
صدیقی در پایان سخنان خود گفت: یکی از طرح های بسیار خوبی که در سال 94 کلید خورد کانون همیاران سلامت بود که با استفاده از خود دانشجویان امر مشاوره را توسعه بخشید و مهمترین آسیبی که از عملکرد این کانون ها بیرون آمد مشکل ارتباط عاطفی دانشجویان است که نمی شود چشم ها را روی این واقعیت اجتماعی بست.