کد خبر:۴۹۲۶۴۴
در دانشگاه پیام نور بجنورد انجام شد

جزئیات اختتامیه جشنواره زندگی شیرین در بجنورد

اختتامیه جشنواره ادبی_هنری زندگی شیرین در سالن بصیرت دانشگاه پیام نور بجنورد برگزار و جوایزی به نفرات برگزیده اهدا شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد،‌مراسم اختتامیه جشنواره ادبی_هنری دانشجویی زندگی شیرین که در 9 بخش مختلف از جمله کاریکاتور، شعر، داستان، متن ادبی، وبلاک نویسی، طراحی، نقاشی، نماهنگ و پوستر، با هدف تبیین منویات مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی بود، در دانشگاه‌ پیام نور بجنورد برگزار شد.

                          

اسماعیل کفاشی مدرس دانشگاه، یکی از سخنرانان حاضر در این مراسم بود که شرح سخنان وی را در ادامه ملاحظه خواهید کرد.

 

کفاشی از فعالین فضای سایبری بیان کرد:با توسعه فضای سایبر در زندگی امروز،سبک زندگی ما دچار تغییرات و تحولاتی شده که برخی از این تحولات با فرهنگ و آداب ما سنخیتی ندارد و موجب آزار و اذیت و همچنین نگرانی خانواده‌ها درباره فرزندانشان شده است.

 

وی با اشاره به فرهنگ زنده به گور کردن دختران توسط اعراب جاهلی ، اظهار کرد: سبک زندگی به معنای جا افتادن یک تفکر در رفتار انسان‌ها است.

 

کفاشی گفت:غرب امروز در فکر بی‌حس سازی افکار عمومی مردم جهان است مثلا در سر سفره نشته‌ایم اخبار اعلام می‌کند 100 نفر در حادثه بمب‌گذاری در کشور عراق کشته ‌شده‌اند انگار نه انگار یه امر طبیعی می‌دانیم افکارمان نسبت به این خبر بی‌حس شده است.

این فعال فضای سایبری ادامه داد: چون قالبا فضای مجازی و رسانه‌ها در اختیار ما نیستند بلکه در اختیار دشمنان ما هستند این سبک زندگی و تفکر را ایجاد کرده است.

 

وی با اشاره به اوضاع سوریه تصریح کرد:شما یک نگاه به مردم کشور سوریه بیندازید اتفاقاتی که از سه الی چهار سال گذشته دارد می‌افتد بر پایه تغییراتی است در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها اتفاق افتاده است که منجر به تغییر سبک زندگی مردم و به جان هم انداختن طایفه‌ها، مردم را مقابل دولت قرار دادن و در نهایت تغییر در سبک زندگی یک انسان تکفیری شده که حاضر است مانند یزید خون ‌بریزد.

 

کفاشی بیان کرد:بحث بسیار مهمی که در فضای مجازی وجود دارد بحث فُبح‌شکنی‌ها است، امروز قُبح طلاق شکسته شده است اگر در زمان گذشته طلاق نوعی سرشکستگی، زشت، فبیح و ناپسند تلقی می‌شد و اگر شخصی این بحث را پیش می‌کشید مورد شماتت خانواده قرار می‌گرفت اما امروز این قُبح شکسته شده است.

 

وی افزود:ما ایرانی‌ها یک بستر فکری مدون داریم وقتی کسی را می‌شناسیم در مقابلش حیا می‌کنیم و وقتی کسی را نمی‌شناسیم جفا می‌کنیم دم در خانه می‌خواهیم برویم بیرون تعارف تیکه پاره می‌کنیم بفرماید و غیره اما در خیابان با ماشین می‌خواهیم  از روی هم رد شویم در شبکه‌های اجتماعی این به فراوانی نمود دارد.

 

کفاشی ادامه داد: شبکه‌های اجتماعی همگی برای جاسوسی یا تغییر در سبک زندگی ایجاد شده‌اند بطور مثال پایگاه داده شبکه اجتماعی وایبر در اسرائیل است و برای هر شخصی که در آن فعالیتی داشته باشد پرونده الکترونیکی ایجاد می‌کند جدا از شناسایی افکار ما جدا از رفتار ما که مورد انالیز قرار می‌گیرد مهندسی افکار صورت می‌گیرد و بعد مورد سوء استفاده قرار خواهد گرفت.

وی افزود: آیت‌الله بهجت می‌فرماید هر کس به گناهی لبخند بزندو باعث تشویق دیگران شود گناه کبیره کرده است.

 

کفاشی بیان کرد: نداشتن سواد رسانه ای مشکل دیگر ما است، اخلاقیات مضموم ما در شبکه‌های اجتماعی افزایش یافته است، دروغ‌گویی در این شبکه‌ها بالا است، در سوره حجرات آمده اگر فاسقی برای شما خبری آورد آن را کنکاش کنید، جریان‌سازی فتنه‌انگیزی و دروغ‌گویی در این شبکه‌ها بسیار رواج دارد و ما را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

 

وی در پایان افزود: انسان باید بیدار ، عاقل و جستجو گر باشد به هر حرفی استناد نکند بلکه نفع و ضرر را بسنجد، دیوارها و چارچوب‌های فکری و فرهنگی ما دچار آسیب شده باید مراقب باشیم تا فرو نریزد.

 

حجت السلام مهدي افشين فر، مسئول کانون مساجد استان خراسان شمالی در این مراسم بيان کرد: اگر مي خواهيد امت تمدن ساز داشته باشيد بايد سخن محکم بگويد سخني که برخاسته از يک منطق محکم باشد.

 

وی تصریح کرد:  ادبيات ويترين فرهنگ نيست ادبيات فرهنگ ساز است پس بايد اهميت زيادي داده شود، صدا وسيما نقش مهمي در انتقال فرهنگ دارد پس بايد از چراغ قرمزها رد نشود.

افشین فر با بیان اینکه افسار گسختگي در کلام منجر به افسار گسيختگي در عمل می شود،اظهار کرد: ادبيات پيامبر سخت ترين و خشن ترين افکار را متعالي کرد، معجزه پيامبر معجزه محبت و کلام است.

 

وی در پایان افزود: فرهنگ خوب را تنها با گفتمان نرم مي توان انتقال داد يکي از راهبردهاي پيامبر گرامي اسلام افشاي فرهنگ سلام بين افراد بود که باعث اخوت و برادري و محبت مي شود.

 

در پایان نیز جوایزی به نفرات برگزیده اهدا شد که جوایز نفرات اول هر بخش لوح افتخار و نیم‌سکه و نفرات دوم لوح افتخار و ربع سکه و نفرات سوم لوح افتخار و مبلغ یک میلیون ریال بود.

 

اسامی نفرات برگزیده در هر بخش به شرح زیر می باشد:                 

بخش متن ادبی: نفر اول مریم یزدانی، نفر دوم خدیجه فرضی، نفر سوم امیر محمدزاده ثانی

بخش شعر: نفر دوم مهری کوهی، نفر سوم سیده معصومه سمیعی

بخش نماهنگ: نفر دوم محمود منصورخانی، نفر سوم سید ابراهیم رضوی

بخش کاریکاتور: نفر سوم محبوبه جوان

بخش وبلاگ نویسی: نفر اول سعید ایزانلو، نفر دوم ندا اروند، نفر سوم فاطمه توکلی

بخش داستان: نفر اول خدیجه فرضی، نفر دوم فائزه فلیشه ای، نفر سوم سعید ایزانلو

بخش عکس: نفر اول زینب قادری، نفر سوم مهری کوهی

بخش پوستر: نفر اول سعید ایزانلو، نفر دوم گلناز صابری، نفر سوم سمیرا فیضی

 

لازم به ذکر است، داوران این مسابقه در بخش عکس میترا مژگانی، در بخش هنرهای تصویری رضا خدادادی، در بخش هنرهای تجسمی محمد کریمی مقدم، در بخش شعر سید باقر سیدی زاده و همچنین در بخش داستان نویسی و متن ادبی خانم ها اسدی و صدیقی بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار