گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی،در ابتدای امر باید به مردم فهیم کشور به خاطر حضور پر شکوه خود در انتخابات تبریک عرض کنم. این حضور مردم در پای صندوق های رأی نشان دهنده این هست که همچنان پای نظام ایستاده اند و پیرو خط رهبری هستند و با حضور خود در صحنههای مختلف فتنه دشمنان را حنثی میکنند.
حضور مردم در انتخابات لبیک گفتند به ندای رهبر بود و نظام را با رأی های خود بیمه کردند و مسئولینی که با رأی مردم وارد مجلس شدند مسئولیت سنگینی بر دوش دارند و امیدواریم در مرحله اول به فکر اقتصاد و کشور را از این رکود اقتصادی خارج کنند باشند.
این نوع برگزاری انتخابات که به طور آزادانه و در یک فضای مردم سالاری و دموکراسی برگزار شد در هیچ کجای جهان برگزار نمیشود و این نشان دهنده این است که دشمنان نظام به اهداف خود نرسیدند و اگر انتخابی هم صورت میگیرد بر اساس سلایق و علایق سیاسی و شخصی افراد هست که به طور آزادانه کاندیدای مورد نظر خود را از هر حزبی که باشند انتخاب مینمایند.
صحبت خود را با یک سوال آغاز می کنم مردم تهران با توجه به لیست های مختلف انتخاباتی چرا به افرادی رأی داده اند که در سالهای گذشته جزء ایجاد نفاق و ساختار شکنی در عرصه های مختلف دل رهبر را به درد آوردند.
تا جایی که ذهن بنده یاری میکند در دولت آقای هاشمی که به دولت سازندگی کار خود را به پایان رساند یکی از سیاستهای این دولت ایجاد یک فضای سرمایه داری و رونق بخشیدن به بخش خصوصی که متأسفانه در این حوزه خوب مدیریت نشد و افراد سودجو کارخانجات را در اختیار گرفتند و چرخه تولید کشور را رو به رکود کشاندن و باعث بیکاری یک سری از جوانان شدند.
از جهتی با ورود شرکتهای پیمانکاری به بهانه جذب نیروی انسانی در کارخانجات و برخی از وزارتخانه ها باعث شدند که در هنگام پرداخت حقوق به کارکنان شرکت پیمانکار مبالغی را از یک کارگر ساده کسر نمایند و این خود باعث اختلاف بین کارگر و کارفرما میشد. این نوع رفتار کارگر را مجبور به استعفاء یا طرح شکایت در اداره کار می کرد که سرانجام کارگر که فشر مظلوم جامعه است به جایی نمیرسید.
یادمان هست در انتخابات سال 84 وقتی انتخابات ریاست جمهوری بین آقایان احمدی نژاد و هاشمی به دور دوم کشیده شد مردم به در نهایت به چه کسی رأی دادند به کسی رأی دادند که دلسوز مردم بود.
شاید بگوید دولت آقای احمدی نژاد خوب عمل نکرد؟ در چهار سال اول ایشان عملکرد مثبتی داشتند و انتقاداتی هم به ایشان وارد بود ولی بهتر از این بود که آقازاده ها در کشورهای خارجی به دنبال یک سری برنامههایی باشند که منجر به جریانات سال 88 شود.
مردم تهران مثل اینکه یادشان رفته در جریان انتخابات سال 88 بعد از اینکه آقای هاشمی برای انتخابات، رئیس جمهور دولت اصلاحات را برای ریاست جمهوری مطرح کرد ولی بعد از مدتی از میرحسین موسوی به خاطر عملکردش در زمان جنگ و سوءاستفاده از شعور مردم برای انتخابات سال 88 حمایت کرد چه اتفاقاتی افتاد،
همین آقایان، دلسوز نظام نبودند که بعد از اعلام نتایج چه خساراتی به بیتالمال زدند. چه جوانانی بخاطر حمایت از رهبر و نظام جان خود را از دست دادند. یادتان هست در روزهای بعد از انتخابات دختر آقای هاشمی (فائزه هاشمی) در فلکه دوم صادقیه برای اینکه مردم را تحریک کند در خیابان علیه نظام و رهبری و انتخابات سخنرانی کرد و موضوع تقلب را در انتخابات بیان نمود
. بعد از نمازجمعه بیاد ماندی 29 خرداد 88 و سخنان رهبر مگر آنها به سخنان رهبر گوش دادند و تبعیت کردند؟ نه، برعکس در 30 خرداد 88 به خیابانها آمدند مساجد، حوزهها و پایگاههای بسیج را به آتش کشیدند. خانم فائزه هاشمی به عنوان لیدر جریانات فتنه در خیابان دکتر قریب تهران توسط نیروهای حزب الهی دستگیر شد.
شما مردم نامه آقای هاشمی بدون سلام به رهبری که در 19 خرداد 88 در سایتهای خبری منتشر شد فراموش کردید؟
بعد از جریانات سال 88 اخباری کمی منوط به جریان انحرافی از آقای هاشمی و اطرافیان ایشان به گوش نمیخورد مخصوصاً در حوزه انتخابات مجلس دهم، بماند اینکه ایشان از شورای رهبری در راستای مجلس خبرگان صحبت کردند.
در جریان تبلیغات انتخاباتی و ما قبل آن جزء اینکه شبکه های خارجی و مخالفین نظام از لیست اصلاح طلبان حمایت میکردند. یا آقای محجوب و خانم جلودار زاده در این چند سال که به عنوان حزب کار و کارگر فعالیت می کنند چه کار مفیدی برای قشر کارگر انجام دادهاند؟ یا چقدر از تعطیلی کارخانجات جلوگیری کردند؟ فقط در ایام انتخابات که می شود با حضور در حوزه های انتخابی و دادن نامه برای دریافت تسهیلات بانکی به مردم سعی دارند سلایق مردم را جهت کسب آرا به خود جلب نمایند.
شما خود قضاوت کنید خانم سلحشور هنوز طبق قانون صحت اننخابات از سوی شورای نگهبان و اعتبار نامه ایشان صادر نشده در فضاهای مجازی به نقل از ایشان در خصوص حجاب چه مطلبی درج شده:
*جو مجلس دهم خیلی زود خانم نماینده را گرفت! / پروانه سلحشور: حجاب یک امر شخصی است/ زمان خیلی چیزها را تغییر خواهد داد!
پروانه سلحشور نماینده اصلاح طلب منتخب مردم تهران در گفتگو با خبرنگار روزنامه ایتالیایی کوریره دلاسرا بر خلاف آموزه های اسلامی و قانون می گوید : انتخاب حجاب و پوشش را امری شخصی می دانم (نه یک امر اجباری) حق انتخاب پوشش یک حق ابتدایی برای زنان است و زمان خیلی چیزها را تغییر خواهد داد. آیا ایشان نمی دانند که امر شخصی مربوط به فضای خانه و خانواده است نه فضای جامعه؟!
آقایان مطهری؛ کواکبیان و دیگر افراد منتخب شده فعالیتهای چشم گیری در راستای منویات رهبری و حفظ و صیانت از جمهوری اسلامی انجام نداده اند. ای کاش قبل از رأی دادن به رزومه افراد مراجعه میکردید تا بتوانید طبق فرمایشات رهبری افراد اصلح را انتخاب میکردید. البته این سخن برای کسانی است که رهبری را به عنوان رکن اصلی نظام و نایب امام زمان (عج) قبول دارند.
مطالبی که به آن اشاره شد بخش کوچکی از تاریخ گذشته است تا شاید مردم دوباره با یادآوری آن یادشان بیاید چه اتفاقاتی رخ داده و در آینده بهتر تصمیم بگیرند و باید به این نوع انتخاب آن هم از طرف مردم تهران واقعاً نگریست.
بد نیست به صحبتهای آقای حسین مرعشی که مردم شهرستانها را عقب مانده سیاسی خوانده نگاه بیندازیم و این فرد کسی نیست جز اعضای اصلی حزب کارگزاران و از نزدیکان خانواده هاشمی می باشد.
این نوع مطلب یک نوع توهین به شعور سیاسی مردم است و این خلاف اخلاق سیاسی در یک جامعه دموکراسی می باشد.
باید کمی با دقت مسائل سیاسی کشور را رصد کنیم تا در آینده دچار فتنه بزرگتر از فتنه سال 88 نشویم. ما مطیع قانون هستیم و بعد از مشخص شدن نتیجه انتخابات نه سطل آشغالی به آتش کشیده شد، نه به بیت المال خسارتی وارد کردیم. ما پیرو خط رهبری هستیم و بیش از افرادی که در ظاهر بیان می کنند که ایرانی هستند برای کشور عزیزمان ارزش قائل هستیم.
شاهین شهرکی- دانشجوی جهاد دانشگاهی مشهد
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.
.نویسنده محترم واقعا دست به قلمتون عالی بود
احسنت اما کو گوش شنوا.