آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۲۶۹
حسینی مقدم در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

فعالیت بزرگترین کارگروه تخصصی- پژوهشی اختلال ADHD کشور در دانشگاه فردوسی مشهد

دبیر کارگروه تخصصی پژوهشی ADHD دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: این کارگروه تخصصی وپژوهشی با ۲۵ عضو فعال دانشگاهی یکی از بزرگترین کارگروه‌های در زمینه اختلال ADHD در سطح کشور است.

سید هادی حسینی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با بیان اینکه اولین کارگروه اختلال ADHDدانشگاه فردوسی مشهد، فعالیت خود را از سال 92 و با پنج عضو شروع کرد، گفت: بعد از گذشت دو سال از فعالیت این کارگروه، خوشبختانه امروز این کارگروه با دارا بودن، 25 عضو فعال یکی از بزرگترین کارگروه‌های ADHD کشور است.

 

وی بیان داشت: از آنجا که اختلال ADHD یکی از شایع‌ترین اختلالات دوره تحول در کودکان است، به همین دلیل برنامه‌های کارگروه تخصصی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد بیشتر در جهت افزایش کیفیت علمی، ایجاد شوق و اشتیاق در دانشجویان جویای علم روان‌شناسی کودک و همچنین گسترش همکاری‌ها در زمینه تحقیقات کودک با سایر دانشگاه‌ها، کلینک‌‌ها و موسسات علمی دیگر فعالیت می‌کند.

 

این دانشجوی ارشد با تاکید بر این موضوع که کارگروه تخصصی و پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد در صدد بهبود وضعیت کودکان اختلال ADHD است و تلاش می‌کند تا گام‌های موثر در این جهت بردارد، ادامه داد: آگاهی بخشی، ارائه الگوهای مناسب درمانی و پیشگیری به والدین و مربیان، ایجاد الگوی مناسب به منظور کمک به بهبود وضعیت کودکان اختلال ADHD و ارتقای سطح علمی دانش آموختگان از جمله‌ اهداف و برنامه‌های این کارگروه است.

 

دبیر کارگروه تخصصی و پژوهشی ADHDدانشگاه فردوسی مشهد، با یادآوری این‌که شیوع این اختلال در دوره دوم کودکی یعنی سنین بین شش تا 12 سالگی است، گفت: ‌این کارگروه در تلاش است، تا برنامه‌های اولیه خود را برای کودکان این گروه سنی داشته باشد و بعد از دستیابی به اهداف و نتایج مورد نیاز، به بررسی این اختلال در سراسر مراحل تحول بپردازیم.

 

حسینی مقدم خاطرنشان کرد: از جمله طرح‌های مهمی که کارگروه تخصصی و پژوهشی اختلال ADHD دانشگاه فردوسی مشهد در دستور کار قرار داده الگوی مشاور معلم- والدین می‌باشد، که درصدر برنامه‌های این کارگروه قرار دارد. این طرح می‌تواند مشکلات رفتاری، شناختی، هیجانی کودکان مبتلا به اختلال نارسایی توجه و فزون کنشی را بهبود ببخشد.

 

وی در ادامه به فعالیت‌های کارگروه ADHDدر مدت دوسال اشاره داشت، خاطرنشان کرد: این کارگروه در مدت دوسال فعالیت‌های متنوعی انجام داده است که می‌توان به جمع آوری مجموعه‌ مقالات در زمینه اختلال ADHD اشاره کرد که درصددیم که این مجموعه مقالات را در آینده به صورت کتاب به چاپ برسانیم.

 

دبیر کارگروه تخصصی و پژوهشی اختلال ADHD دانشگاه فردوسی مشهد، تاکید کرد: این کارگروه در پی بدست آوردن، اطلاعات و راهکارهایی در زمینه‌های مختلف اختلال ADHD به منظور آموزش و آگاهی والدین و معلمین این کودکان است و تاکنون توانسته به اطلاعات و راهکارهای خوبی دست یابد.

 

حسینی مقدم بیان داشت: کارگروه ADHD دانشگاه فردوسی سایتی تحت عنوان «ایران ADHD» طراحی کرد تا از این طریق داده‌ها و اطلاعات خود را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهد که بارگذاری این سایت در ماه‌های آینده انجام می‌شود.

 

وی ادامه داد: دانشجویان کارگروه ADHD دانشگاه فردوسی مشهد تمام تلاش خود را بکار گرفته‌اند، تا سایت« ایران ADHD» از نظر کیفیت محتوا و اطلاعات، تبدیل به بهترین سایت اختلال ADHD دنیا کنند.

 

دبیر کارگروه تخصصی و پژوهشیADHD دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این‌که از دیگر برنامه‌ها وفعالیت‌های این کارگروه برگزاری همایش‌هایی در این زمینه می‌باشد، گفت: در دو سال گذشته همایش‌هایی در زمینه  اختلال ADHD به صورت درون دانشگاهی و استانی برگزار شد؛ اما در سال جاری، همایش ADHD را به صورت ملی برگزار کردیم.

 

حسینی مقدم افزود: در همایش کودکان اختلال ADHDکه در سال جاری و به صورت ملی در دانشگاه فردوسی برگزار شد، اساتید سعی کردند، تا اطلاعات کاربردی در اختیار دانشجویان و والدین کودکان ADHD شرکت کننده در این همایش قرار دهند، تا این اطلاعات برای دانشجویان در زمینه تحقیقات و والدین و مربیان برای برخورد با این کودکان مفید باشد.

 

وی با اشاره به این موضوع که کارگروه اختلال ADHD دانشگاه فردوسی مشهد با دیگر دانشگاه‌های استانی هسته تحقیقاتی در زمینه اختلال ADHD تشکیل داده است، بیان داشت: امیدواریم که این هسته فعالیت‌های خود را به پیش ببرد، تا بتوانیم در آینده به یک روند چشم‌گیر در زمینه درمان اختلال ADHD دست پیدا کنیم.

 

دبیر کارگروه تخصصی وپژوهشی ADHD دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: البته تحقیقات در زمینه اختلال ADHD در دانشگاه فردوسی از دوسال قبل شروع شد و هسته تحقیقات این دانشگاه از سال جاری آغاز بکار کرده است.

 

وی با اشاره به این‌که تمام طرح‌ها زیر نظر دو استاد خوب دانشگاه صورت گرفته است و از رشته‌هایی مانند روان‌شناسی، علوم تربیتی وحتی کتابداری عضو این کارگروه می‌باشند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه از رشته کتاب‌داری 10 دانشجو عضو کارگروه ADHD هستند که با کمک این دانشجویان رشته کتابداری توانسته‌ایم، اطلاعاتی میان رشته‌ای در خصوص اختلال ADHD را بدست آوریم.

 

حسینی مقدم تصریح کرد: دانشگاه فردوسی مشهد از این کارگروه حمایت خوبی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار