آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۵۴۹۹
با حضور ۴۰۰ نفر؛

نخستین تداکس فردوسی مشهد برگزار شد

نخستین تداکس فردوسی مشهد با حضور ۴۰۰ نفر برگزار شد.

جاهدی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به این مطلب که فراخوان حضور در نخستین تداکس فردوسی مشهد شنبه 15 اسفند ماه سال جاری اعلام شد، گفت: آغاز ثبت نام جهت حضور نیز از روز یکشنبه 16 اسفند ماه جاری انجام شد.


مدیر بخش آی سی تی پارک علم و فناوری خراسان رضوی با این نکته که علی‌رغم این‌که «تد» در ایران مدلی ناشناخته است و با توجه به این مطلب که نخستین بار است که در این شهر «تد» برگزار می‌شود؛ اما حضور بسیار خوب بود، تصریح کرد: در این مراسم حضور 400 نفر شرکت کردند که از این بین حدود 300 نفر ساکن مشهد هستند.


وی ضمن اشاره به این موضوع که برای این مراسم تبلیغات گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی صورت گرفت، خاطرنشان کرد: برگزاری این مراسمات بستری برای انتشار ایده است و در این نشست‌ها است که افرادی که حرفی برای گفتن دارند حضور می‌یابند تا تجربیات خود را در اختیار دیگر افراد قرار دهند.


جاهدی ادامه داد: «تد» در حقیقت فضایی جهت به اشتراک گذاشتن ایده‌ها و تجربیات است که باعث می‌شود از تکرار خطا توسط دیگران جلوگیری شود.


مدیر بخش آی سی تی پارک علم و فناوری خراسان رضوی با یادآوری این مطلب که سخنرانی پیش از شروع سخنرانی تست می‌دهند، بیان داشت: تاکنون «تد» در شهرهای تهران، اصفهان و کشی برگزار شده و امسال برای نخستین بار است که در شهر مشهد برگزار می‌شود.


وی با اعلام این خبر که برگزاری این نشست در سال آینده نیز جزو دسترو کار خواهد بود، تصریح کرد: عموما در این جلسات مدیران و نخبگان دانشگاهی و تحصیلکردگان حضور می‌یابند.


جاهدی با بیان این مطلب که این مراسم به همت پارک علم و فناوری خراسان رضوی و دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، تاکید کرد: سخنرانان در این مراسم تنها مجازند در 18 دقیقه سخنرانی کنند و نه بیشتر.


لازم به ذکر است «تد» مخفف سه کلمه‌ی Technology , Entertainment ,Design می‌باشد و سازمانی است که در جهت گسترش ایده‌های ارزشمند تشکیل شده است.

مجموعه‌ی TED یک سازمان غیر انتفاعی است که به «گسترش ایده‌های ارزشمند» اختصاص داده شده است. اگر چه شکل برگزاری «تد» به ابن موضوع محدود نماند و در حال حاضر شکل اجرای برنامه‌های تد معمولاً اشاره به تحقیقات و دانش و فرهنگ در قالب داستان پردازی است.
 تد در سال ۱۹۸۴ به عنوان یک کنفرانس چهار روزه در کالیفرنیا تاسیس شد که موسس آن ریچارد وارمن بود؛ اما سمینارهای دوره‌ای آن از سال ۱۹۹۰ شکل گرفت.


اولین کنفرانس تد توسط ورمان و هری مارکز در سال ۱۹۸۴ به منظور نمایش لوح فشرده سونی و رونمایی از یکی از کامپیوترهای اپل مکینتاش سازماندهی و برگزار شد.


ارائه این کنفرانس توسط ریاضیدانی مشهور به نام ماند البورت انجام شد که در نهایت این کنفرانس ناموفق بود و شش سال طول کشید تا دومین کنفرانس برگزار شود.


از سال ۱۹۹۰ به بعد سازمان رشد پیدا کرد و هر ساله در مونتری کالیفرنیا برگزار می‌شد و در سال ۲۰۰۹ که به خاطر حضور قابل توجه شرکت کنندگان به لانگ بیچ کالیفرنیا نقل مکان کرد.

 

بسیاری از بزرگان سیاست و اقتصاد و همین طور تعداد زیادی از برندگان جایزه‌ی نوبل، مانند جیمز کمرون، بیل گیتس، ال گور، جرج اسموت، بیل کلینتون، براین گرین، استیون هاوکینگ، ریچارد داوکینز و لری پیچ(موسس گوگل) و غیره تا کنون در این برنامه سخنرانی کرده‌اند.


 
موسسات «تد» بر این باورند که ایده‌ها قادرند روش، رفتار، زندگی و در نهایت جهان را تغییر دهند. به همین دلیل این موسسه را به عنوان سازمانی در جهت آشنایی و تبادل پیشنهادات علمی و انگیرشی از سوی تمام متفکران جهان که تشنه کنجکاوی و آشنایی با ایده‌های جدید و عجیب بودند، بنا کردند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار