آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۶۳۳۸
دیدار ظریف با رئیس پارلمان استرالیا

توسعه مناسبات پارلمانی ایران و استرالیا بررسی شد

محمدجواد ظریف و "تونی اسمیت" وزیر امور خارجه ایران و رئیس پارلمان استرالیا روز سه شنبه دیدار و در خصوص توسعه مناسبات دو کشور به ویژه روابط پارلمانی رایزنی کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد ظریف و "تونی اسمیت" وزیر امور خارجه ایران و رئیس پارلمان استرالیا روز سه شنبه دیدار و در خصوص توسعه مناسبات دو کشور به ویژه روابط پارلمانی رایزنی کردند.

 

طرفین در این دیدار ضمن تبادل نظر درباره نظام انتخاباتی و روش کار پارلمان های ایران و استرالیا، در خصوص روابط پارلمانی دو کشور و راه های گسترش آن گفت وگو کردند.

 

ظریف امروز دیدارهای جداگانه دیگری با مقامات عالیرتبه استرالیا از جمله 'جولی بیشاپ' وزیر خارجه و تجارت، 'مالکوم ترنبول' نخست وزیر، 'هون استیون سیوبو' وزیر تجارت و سرمایه گذاری و 'تانیا پلیبرنسیک' وزیر خارجه سایه از حزب کارگر برگزار کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران همچنین روز سه شنبه با حضور در نشست کمیته امور خارجه، دفاعی و تجارت پارلمان استرالیا، دیدگاه های جمهوری اسلامی ایران را در مورد روابط دو کشور و مسائل منطقه ای و جهانی تشریح کرد.

 

'محمدجواد ظریف' وزیر امور خارجه در این نشست به سئوالات تعدادی از اعضای کمیته امور خارجه، دفاعی و تجارت پارلمان استرالیا در باره روابط با عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس، بحران سوریه، موضوع مهاجران و آزمایش موشکی هفته گذشته ایران پاسخ داد.

 

وی که در ششمین و آخرین مقصد سفر آسیایی خود شب گذشته وارد کانبرا پایتخت استرالیا شد، در این نشست مواضع جمهوری اسلامی ایران در خصوص این موضوعات و تحولات در منطقه و جهان تشریح کرد.

 

ظریف همچنین با خانم 'تانیا پلیبر نسک' معاون حزب کارگر و وزیر خارجه در سایه استرالیا دیدار و در خصوص تحولات بین المللی و روابط تهران – کانبرا گفت وگو کرد.

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران در باغ ملی کانبرا پایتخت استرالیا، یک اصله نهال به نشانه دوستی غرس کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار