کد خبر:۴۹۸۷۲۸
مدیرکل دفتر بیمه‌های سلامت وزارت رفاه خبر داد

۶ قلم داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت

مدیرکل دفتر بیمه‌های سلامت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تصویب پوشش بیمه‌ای ۶ قلم دارو در آخرین جلسه شورای عالی بیمه خبر داد و گفت: البته این مصوبه شورای عالی باید مصوبه هیئت وزیران را نیز دریافت کند تا اجرایی شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، امیر مجلسی با تشریح مصوبات شصت و دومین جلسه شورای عالی بیمه که در واپسین روزهای اسفند 1394 برگزار شد، به خبرنگار اجتماعی ایسنا، اظهار کرد: در این جلسه پوشش بیمه‌ای چند قلم داروی مهم و کاربردی مصوب شد. این داروها اغلب در داخل کشور تولید می‌شوند و نمایش دهنده توانمندی‌های صنعت دارویی کشور هستند.

 

وی افزود: «ریتوکسی مب» داروی تعدیل کننده سیستم ایمنی که به عنوان ضد سرطان، درمان پمفیگوس، درمان کمکی در MS و بیماران پیوندی کاربرد دارد از جمله داروهایی است که پوشش بیمه‌ای آن در این جلسه به تصویب رسید.

 

مدیرکل دفتر بیمه‌های سلامت وزارت کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دومین داروی مصوب شورای عالی بیمه «سرترالین» بود که به عنوان موثرترین داروی درمان افسردگی شناخته می‌شود اظهار کرد: «آلتپلیز» نیز سومین دارویی بود که بررسی و پوشش بیمه‌ای آن در جلسه اخیر شورای عالی بیمه مصوب شد و در موارد ابتلا به سکته مغزی بکار می‌رود.

 

مجلسی ادامه داد: «ژل دیلتیازم» نیز از جمله داروهایی بود که تحت پوشش بیمه رفت. پس از آن «کارتریج انسولین‌های R و N و 70/30 » تولید داخل با سهم 10 درصدی بیمار نیز به تصویب رسید که تولید داخل دارد و این شکل دارویی در مقایسه با ویال‌های انسولین بخصوص در اطفال و افراد بالای 60 سال با توجه به سهولت تزریق بسیار مفید است.

 

وی ادامه داد: داروی «رتپلیز» ششمین دارویی بود که تحت پوشش رفت و در مبتلایان به سکته قلبی تجویز می‌شود. این دارو نخستین داروی نسل جدید حل کننده لخته خون است و در داخل کشور تولید می‌شود.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار