اسدالله زاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در رشت، با بیان اینکه تاکید مقام معظم رهبری بر اقتصاد مقاومتی نشان دهنده آن است که در شرایط کنونی کشور آن چیزی که مد نظر ایشان، مردم و سایر دلسوزان نظام است، هنوز محقق نشده است، گفت: در دین اسلام رابطه بین ولی و مردم، با منشا محبت و مهربانی است و این بدیهی است که دغدغه اصلی مقام معظم رهبری آن چیزی است که مردم جامعه از آن رنج می برند.
وی با اشاره به این که آسیب های اجتماعی مرتبط با مسائل اقتصادی به وفور در اجتماع قابل مشاهده است، افزود: در شرایطی که ملتی برای تحقق آرمان های خود، به طور ظالمانه ای از سوی کشورهای مدعی حقوق بشر و دموکراسی تحریم می شود، راه حل گشایش اقتصادش، ایستادن بر پایه های توانایی های خود است، هر زمان که در تاریخ ایران در امری، حکومت ها نگاه به بیرون داشتند، چیزی جز انفعال و کسالت نصیبمان نشد.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از طرفی با اینکه معظم له سالهاست که بر مفهوم اقتصاد مقاومتی اصرار و پافشاری میکنند، هنوز این مساله به صورت تئوری باقی مانده است، چرا که بدون برنامه عملیاتی نمیتوان هیچ نظریه ای را به میدان عمل کشاند.
اسدالله زاده گفت: اقدام و عمل برای اقتصاد مقاومتی، جهاد امروز جامعه ایرانی است و تنها بر دوش دولت نیست، وقتی صحبت از اهم مسائل جامعه است، روحیه جهادی راه گشاست؛ چرا که تنها با جهاد می توان هر شیطانی را در نفس یا جامعه شکست داد.
وی افزود: مقام معظم رهبری با نامگذاری سال ١٣٩۵ به نام «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» رسما از همه دعوت کرده اند که در حد خود گام های عملی در این زمینه بردارند، مردم در حد خودشان، نخبگان و دولتمردان نیز همین طور. این دعوت رسمی مایه نجات کشور ما از مصرف گرایی به تولید است.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: هر دولتی در شعارهای انتخاباتی خود، مسئله معیشت و اقتصاد را جز اصلی ترین محورهای اقدامات خود قرار می دهد؛ روحانی نیز در زمان انتخابات مانند هر سیاستمداری، هوشمندی را سرلوحه کارهای خود قرار داد، آن هنگام یکی از مسائل اصلی کشور مسئله انرژی هسته ای بود و طبیعتا مردم ما نیز بسیار پیگیر این مساله بودند، وی با جمله معروفی که عنوان کرد، تاثیر لازم را بر برخی از افراد جامعه گذاشتند. چرخش همزمان سانتریفیوژها و چرخ اقتصاد و معیشت مردم.
اسدالله زاده تصریح کرد: باید این را قبول کرد که اصلی ترین برنامه دولت یازدهم که بیشترین صرف وقت و انرژی را همراه داشت، توافق هسته ای بود، حال اینکه رئیس جمهور برجام را راه حل عملی کردن اقتصاد مقاومتی می داند، امری بسیار بدیهی است؛ چرا که مانور زیادی بر برجام شد.
وی افزود: هر چند از ابتدا مشخص بود که غرب ضمانت اجرایی برای تعهدات ندارد؛ اما اینکه نگاه برخی به مسئله برجام این است که لقمه آماده واردات در رأس امور قرار بگیرد، یک نگاه صرفا اقتصادی و مادی است و مقاومتی در آن وجود ندارد.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: اینکه نخبگان جامعه به اینجا برسند که تولید کاری سخت و واردات منشا رحمت بر جامعه ایرانی است، اشتباه بزرگی است که نابودی نیروی کار جوان کشورمان را موجب خواهد شد.
اسدالله زاده افزود: حضور و سفر هیات های اقتصادی اروپایی به ایران، حقیقتا مایه شادی نیست، اگر قرار است گشایشی باشد، خوب است؛ اما تا کجا باید نگاه به اروپا داشت؟! نگاه به اینکه صنعت و علمش فقط در جامعه ما مصرف شود، مایه غمی عمیق است.
وی گفت: چرا که صنعت و علم در اختیار همان کشور اروپایی است و ما بازاری هستیم که از خود اشتیاق نشان می دهیم. این طرز تفکر سبب می شود که کشورهای اروپایی از ایران به عنوان پله ترقی صنعت خود استفاده کنند تا جایی که یونان با آن همه مشکلات مالی و شرایط بد اقتصادی با شور و شوق گره حل مسایل خود را بازار ایران می بیند.
جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: چندسالی است که از کشاورز ایرانی گرفته تا صنعت گر، به دلیل واردات بدون برنامه ریزی همه در فشار به سر می برند که حقیقتا دولتمردان باید به فکر حل این معضل بزرگ باشند.