آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۵۰۸
توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی؛

«مطالعات فرهنگی دانشگاهی در ایران» منتشر می‌شود

کتاب «مطالعات فرهنگی دانشگاهی در ایران» به قلم دکتر عباس وریج کاظمی به همت انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به زودی منتشر می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انتشارات این مرکز علمی قصد دارد، تعدادی از آثار تالیفی و ترجمه استادان و پژوهشگران همکار با این مجموعه را برای نخستین بار در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ارائه کند.

 

یکی از این آثار، کتاب «مطالعات فرهنگی دانشگاهی در ایران» به قلم عباس وریج کاظمی و محبوبه حاج حسینی است. این کتاب در ۲۵۸ صفحه تهیه شده است و علاقه مندان می توانند این اثر را از غرفه پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تهیه کنند.

 

در پیشگفتار کتاب آمده است: «در کنفرانس دوسالانه مطالعات فرهنگی که در سال ۲۰۰۶ (۱۳۸۵)، در استانبول برگزار شد برای اولین بار به همراه دکتر سمتی پدیده مطالعات فرهنگی در ایران را ذیل یک پنل معرفی کردیم. در آن زمان مطالعات فرهنگی سال­های آغازین خود را در دانشگاه‌های ایران می‌گذرانید.» 

 

«اکنون پس از قریب به ده سال، ما در این کتاب تاریخ مطالعات فرهنگی دانشگاهی در دهه هشتاد را در ایران بازخوانی می‌کنیم. پیشنهاد تحقیقی با عنوان مطالعات فرهنگی و چالش­های آن در ایران را در سال ۱۳۸۹ به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم دادم و در همان سال مورد تصویب قرار گرفت اما به دلایل مختلفی به تعویق افتاد.»

 

«طولانی بودن زمان تحقیق پیامدهای مثبتی هم در پی داشت؛ ازجمله آنکه موجب شد حجم بیشتری از مطالب و تحقیقات دیده شود و دیگر اینکه با فاصله­ گیری از دهه هشتاد داوری معقولانه‌تری نسبت به فعالیت­های خودمان در آن دهه داشته باشیم.»

 

«مرزهای تحقیق از دو جهت محدود شده است: اول اینکه به پایان‌نامه‌های دانشجویان و مقالات پژوهشی تا سال ۱۳۹۰ معطوف شده است؛ و دوم اینکه، خوانش مطالعات فرهنگی در ایران را محدود به گروه‌های مطالعات فرهنگی در دانشگاه‌ها کرده است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار