آخرین اخبار:
کد خبر:۴۹۹۶۷۴
پرده ها کنار می رود

ویکی‌لیکس: آمریکا در پشت پرده اوراق پاناماست

سایت افشاگر ویکی لیکس نوشت: آمریکا در پشت پرده افشای اطلاعات مالی موسوم به اسناد پاناما قرار دارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پرس تی وی، پایگاه اینترنتی افشاگر اطلاعات موسوم به ویکی لیکس که به علت انتشار اطلاعات محرمانه دولت آمریکا بویژه اطلاعات و اسناد محرمانه وزارت امور خارجه این کشور در سال دو هزار و شش به شهرت جهانی دست یافت اعلام کرد در پشت پرده افشای اطلاعات مالی که به نام اسناد پاناما مشهور شده است دولت آمریکا قرار دارد.
 
 
ویکی لیکس اعلام کرد اطلاعات و اسناد مالی که اخیرا در رسانه ها درز کرده اند توسط آژانس آمریکایی توسعه بین المللی و یک میلیاردر آمریکایی به نام «جورج سوروس» منتشر شده اند و این اقدام با هدف ضربه زدن به ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه انجام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار