کد خبر:۴۹۹۸۳۲
سفیر ایران در مسکو خبر داد
انتقال آب دریای خزر به خلیج فارس با همکاری روسیه
سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه در نشستی در سن پترزبورگ گفت که مسکو و تهران در حال مذاکره و رایزنی برای ایجاد کانالی میان دریای خزر و خلیج فارس هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از راشا تودی، مهدی سنایی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در نشستی در سن پترزبورگ گفت که مسکو و تهران در حال مذاکره و رایزنی برای ایجاد کانالی میان دریای خزر و خلیج فارس هستند.
سنایی در پاسخ به سوالی در این زمینه گفت: درباره این مساله درحال رایزنی هستیم.
دریای خزر بزرگترین دریای بسته جهان است که بیش از 7 هزار کیلومتر مرز بین کشورهای ایران، روسیه، آذربایجان، قزاقستان و ترکمنستان دارد.
پیش از این سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه از توافق میان روسیه، ایران و آذربایجان برای افزایش سرعت در زمینه مذاکرات درباره کریدور شمال-جنوب خبر داده بود. این کریدور حمل و نقل، روسیه را از طریق آذربایجان به ایران متصل خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
پس 200 سال دیگر هم تحویلش نمیگیریم چون در 200 سال آینده هی آمریکا باج میدهد روسیه و هی روس ها کار را متوقف میکنند.
پاسخ
بگزارید کنار این عراجیفو
پاسخ
فایده این کار به کی میرسه ؟ روس ها که آرزوی رسیدن به ابهای گرم رو دارن .شایدم چیز دیگه که ما خبر نداریم
پاسخ
Gabrial
۲۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۳:۵۳
کمترین فایده اش اینه که چندتا شهر بندری به ایران اضافه میشود و علاوه بر اون کشور های شمال ایران بابت ارسال کالاهاشون به سراسر دنیا باید کلی پول بابت استفاده از این کانال به ایران بدهند.
ناشناس
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۱:۰۱
یک راه ابی ترانزیتی بین ایران و کشورهای دریای خزر اگر کانال بزنند میتونی با کشتی بری مثلا سفر به یکی از کشورهای حاشیه خزر یا از خزر سفر کنی به خلیج همیشه فارس
شطح خزر خیلی پایین تر از سطح آبهای آزاده و اگه به آبهای آزاد وصل بشه آب اون چند ده متر بالا میآد و علی القاعده کلیه شهرهای ساحلی اطراف اون میرن زیر آب ...
پاسخ
ناشناس
۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۵۹
برادر این کار کاره کارشناسی شده است اینطور نیست که کانال بزنند الکی خب مطمئنا این کانال درهای ورودی و خروجی داره که اب رو کنترل کنه
اگر این کانال هم ایجاد بشه فقط رویای روسها که دست یابی به آب های آزاد جنوب است تحقق پیدا می کنه و این ظرفیت عظیم اشتغال در حمل ونقل کالا که برای ایران است و هزاران نفر الان مشغول کار هستند از بین میره (راننده ترانزیت)
پاسخ
انشاءالله که خدا شفاشون بده !
پاسخ
این حرکت کار بسیار خوبی هست ولی باید خیلی دقیق و و آینده نگرانه برنامه ریزی شود تا به منابع طییعی آسیب نرسد نظر من این است که با مصالح موجود مانند بتن آبراهی درست کنیم که کشتی های متوسط از آن عبور کنند نه نفتکش ها و ناوهای جنگی
پاسخ
این کار از نظر امنیتی شدنی نیست چون کشور رو به دو قسمت تقسیم میکنه
پاسخ
شما جوی های شهر تهرونو ومملکتو درست کنید نمیخاد از این طرح های که یوهو تو رختخواب میزنه به سرشون انجام بدین...
پاسخ