آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۲۰۶۰

درخواست کمک آمریکا از روسیه درباره سوریه

وزیر خارجه آمریکا طی گفت‌وگوی تلفنی با همتای روسی خود، اعلام کرد که آمریکا انتظار دارد روسیه از سوریه بخواهد آتش‌بس را رعایت کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، «جان کربی» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از گفت‌وگوی تلفنی «جان کری» وزیر خارجه این کشور با همتای روسی خود «سرگئی لاوروف» در روز جمعه، خبر داد و اعلام کرد «کری به لاوروف گفت که آمریکا از روسیه انتظار دارد نظام (سوریه) را به پایبندی به توقف آنچه که وی  اقدامات خصمانه خواند، تشویق کند، همان‌گونه که ما چنین کاری را در مورد معارضان انجام می‌دهیم.»

 

این سخنگو افزود، کری همچنین به لاوروف «نگرانی‌های بزرگ آمریکا در ارتباط با تهدیدهای مستمر علیه آتش‌بس در سوریه را ابراز کرد و گفت: این نیاز فوری احساس می‌شود که نظام اسد (رئیس‌جمهوری سوریه) به نقض آتش‌بس پایان دهد.»

 

برخی از تحلیلگران بر این باورند که نگرانی آمریکا از عملیات‌ موفقیت‌آمیز ارتش سوریه و رزمندگان «حزب‌الله» لبنان در حلب علیه تروریست‌ها، نشأت می‌گیرد.

 

طی هفته‌های گذشته، نیروهای ارتش سوریه و همپیمانان آن پیشرفت چشم‌گیری در اطراف شهر حلب داشته‌اند و اکنون حلب که مهم‌ترین مرکز حضور گروه‌های معارض مسلح در سوریه است، در آستانه محاصره کامل قرار گرفته است.

آمریکا، پنجشنبه گذشته نیز «نگرانی شدید» خود را از آنچه حمله ارتش سوریه به اطراف شهر حلب خوانده بود، اعلام کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار