آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۲۹۷۳
آب‌نیکی در گفت‌وگوبا خبرگزاری دانشجو:

ایالات متحده هم برجام را اجرا نکرده هم نقض کرده

یک کارشناس مسائل هسته ای گفت: ایالات متحده علاوه بر عدم اجرای برجام آن را نقض نیز کرده است و دولت باید نسبت به این موضوع حساس باشد.

حسین آب نیکی، کارشناس مسائل هسته ای در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به گزارش اخیر وزارت خارجه به مجلس شورای اسلامی در خصوص روند اجرای برجام گفت: برخی بخش های این گزارش با برخی ادعاهای مسئولان مثل رئیس بانک مرکزی متناقض است. سیف عنوان کرده است که اگر تحریم دلار لغو نشود در برجام مسئله قابل توجهی جذب نکرده ایم.

 

 

وی ادامه داد: در این گزارش و در قسمت رفع تحریم در عمل عنوان نشده چه چیزی از تحریم ها لغو شده این در حالی است که طلیعه رفع تحریم چیز جدیدی نیست و در دو سال قبل هم چنین طلیعه ای وجود داشت.

 

 

این کارشناس مسائل هسته ای با تاکید بر اینکه واضح است آمریکا به نقض برجام پرداخته است یادآور شد: ایالات متحده علاوه بر عدم اجرای برجام آن را نقض نیز کرده است و دولت جمهوری اسلامی باید نسبت به این موضوع حساس باشد.

 

 

آب نیکی در پایان خاطرنشان کرد: اقدام مجلس در پیگیری ارائه گزارش توسط وزارت خارجه اقدام پسندیده ای بود و در شرایط فعلی به نظر می رسد باید مجموعه وزارت خارجه پاسخگو باشند و با بهره گیری از کارشناسان مطلع در این عرصه واقعیت موجود را کشف کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار