کد خبر:۵۰۳۲۴۹
عابدزاده اعلام کرد:

آغاز همکاری آموزشی ایران و فرانسه در هوانوردی

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری به همکاری ایران و فرانسه برای آموزش هوانوردی اشاره کرد و گفت: متخصصان کشور فرانسه همکاری های خود را با دانشکده صنعت هواپیمایی ایران آغاز می کنند.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ علی عابدزاده در سمینار بررسی فرصت‌های همکاری ایران و فرانسه در زمینه آموزش عالی و تخصصی حوزه هوانوردی، گفت: در صنعت هوانوردی از نیروی مجرب و خوبی برخورداریم که توانسته ایم در بحث توانمندسازی نیروها به دستاوردهای بزرگ دست یابیم.

 

وی با بیان اینکه امروز غربی ها تعجب می‌کنند که چطور در سی سال گذشته توانسته ایم هواپیماها را به پرواز دربیاوریم و استانداردها را حفظ کنیم، گفت: پس از اتفاق‌های اخیر بین المللی و رفع تحریم‌ها، این نیاز را احساس کردیم که باید اطلاعات و آموزش نیروهای متخصص حمل و نقل هوایی در کشور را به روز رسانی کنیم.

 

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه این هدف با تعاملات قوی با کشورهای در این حوزه محقق می شود، اظهارداشت: صنعت حمل و نقل یک صنعت بین المللی است و قوانین و مقررات آن در تمام کشورها یکسان است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه نیاز داریم تا با تمام دنیا تعامل داشته باشیم، گفت: با توجه به گسترش حمل و نقل هوایی در دنیا، نیاز به بروزرسانی و آموزش‌های بیشتر به نیروهای انسانی در بخش هوایی و فرودگاهی داریم.

 

عابدزاده با بیان اینکه کشور فرانسه امکانات خوبی در بخش‌های مختلف اموزشی دارد، اظهارداشت: یکی از قراردادهایی که با فرانسوی ها دنبال می شود، موضوع آموزش نیروی انسانی و تعاملات آموزشی با این کشور است.

 

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، کشور فرانسه را دارای قدمتی طولانی در صنعت هوانوردی دانست و افزود: از آنها دعوت کردیم تا با دانشکده صنعت هواپیمایی همکاری‌های خود را آغاز کنند.

 

در ادامه، محمد خداکرمی معاون سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به ساختارهای صنعت هوانوردی در ایران گفت: با فعالیت مراکز آموزشی در سال‌های اخیر به پیشرفت‌های خوبی دست پیدا کرده ایم و صنعت هوانوردی ایران در سال‌های اخیر رشد و توسعه پیدا کرده است.

 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت فرودگاه امام خمینی (ره) از ۶ میلیون مسافر به ۳۰ میلیون افزایش یافته است، گفت: برای توسعه صنعت هوانوردی نیازمند همکاری با کشورهای پیشرفته هستیم تا نیروهای متخصصی را در این بخش تربیت کنیم.

 

خداکرمی افزود: برنامه ریزی ما برای توسعه صنعت فرودگاهی در فرودگاه های تهران، مشهد، شیراز، کیش، قشم و فرودگاه امام اهمیت زیادی دارد و باید زمینه های لازم را برای توسعه صنعت در این فرودگاه ها فراهم کنیم.

 

معاون سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: تبادل اطلاعات و آموزش در این صنعت برای ما اهمیت زیادی دارد و باید به دنبال بروز رسانی اطلاعات خود باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار