کد خبر:۵۰۳۸۳۱
رئیس آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد

کاهش بی‌سابقه تولید نفت غیر اوپکی‌ها در ۲۰۱۶/ وابستگی به نفت خاورمیانه بیشتر می‌‌شود

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی با بیان اینکه تا سال ۲۰۱۷ میزان عرضه و قیمت نفت در بازار متعادل می‌شود، گفت: طی چند سال آینده وابستگی بازارهای جهانی به نفت خاورمیانه بیشتر خواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو فتیح بیرول رئیس آژانس بین‌المللی انرژی گفت: انتظار دارد بازار نفت تا سال آینده به تعادل برسد.

 

بیرول همچنین اضافه کرد: با در نظر گرفتن اینکه رکود اقتصادی جدی در بازار وجود ندارد، افزایش تقاضا تا حدود زیادی عرضه بیشتر را متعادل خواهد کرد.

 

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی گفت: قیمت پایین نفت، طی ۲ سال گذشته سرمایه‌گذاری این بخش را ۴۰ درصد کاهش داده و ما شاهد افت بیشتر تولید در آمریکا، کانادا، آمریکای لاتین و روسیه هستیم.

 

وی تاکید کرد: طی سالهای آینده وابستگی بازارهای جهانی به نفت خاورمیانه بسیار شدید خواهد بود.

 

وی بعد از نشست با نخست‌وزیر ژاپن شین‌زو‌آبه در توکیو گفت: پیش‌بینی می‌شود که امسال شاهد کاهش جدی در تولید کشورهای عضو غیر اوپک باشیم که بیشترین کاهش طی ۲۵ سال  خواهد بود و به رقم ۷۰۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.

 

همزمان رشد تقاضای جهانی که بیشتر متکی به هند، چین و دیگر کشورهای نوظهور هست بهبود می‌یابد.

 

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی گفت: گمان می‌رود تا پایان امسال و نهایتاً اواخر سال ۲۰۱۷ بازارهای جهانی به تعادل برسد و متعاقب آن قیمت نیز متعادل شود.

 

وقتی به فاکتورهای اصلی تقاضا و عرضه و ذخایر نگاه می‌کنیم دلایل زیادی برای باور این موضوع که در غیاب کشورهای با اقتصاد عمده می‌توانیم تا سال ۲۰۱۷ بازار را متعادل کنیم، وجود دارد.

 

بیرول گفت: شرایط برای تولید نفت شیل علیرغم اینکه نفت برنت به قیمت بشکه‌ای ۴۵ دلار به فروش رفت مناسب نیست. من فکر می‌کنم قیمت بشکه‌ای ۴۵ دلار برای تمام تولیدکنندگان نقطه مناسبی باشد اما این قیمت هنوز بسیار پایین‌تر از آن است که تولیدکنندگان نفت شیل ایالات متحده را به نقطه سوددهی برساند.

 

وی همچنین گفت: صادرات نفت خام ایران تا ۵۰۰ هزار بشکه در روز امسال افزایش می‌یابد.

 

«در حالت کلی فکر می‌کنم ایران به این افزایش تولید یعنی ۵۰۰ هزار بشکه در روز برسد».

 

یک منبع نزدیک به مقامات نفتی ایران روز چهارشنبه گفت: ایران به دنبال افزایش سهم خود در بازارهای جهانی است و می‌تواند قیمت پایین نفت را متحمل شود چرا که این کشور فروش بشکه‌ای ۶ دلار را هم در گذشته تجربه کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار