کد خبر:۵۰۶۳۰۸

تصادف با عابران متخلف چه حکمی دارد؟

معاون آموزش و فرهنگ ترافیك پلیس راهور تهران بزرگ، جزئیات حكم تصادف با عابران متخلف و تعیین درصد تقصیر عابران را تشریح كرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مراد مرادی گفت: طبق ماده ٢١٥ آیین نامه راهنمایی و رانندگی، عابران در محل هایی كه پیاده رو وجود دارد، مجاز به تردد از سطح سواره رو نیستند.


وی اظهار كرد: همچنین عابران برای گذشتن از عرض راه، تنها باید از گذرگاه های پیاده، پل های هوایی و گذرگاه‌های زیرزمینی مجاز استفاده كنند.


معاون آموزش و فرهنگ ترافیك پلیس راهور تهران بزرگ از عابران پیاده خواست از دویدن، پریدن و ورود ناگهانی به سطح سواره رو خودداری كرده و مراقب حركت وسایل نقلیه باشند.


وی خاطرنشان كرد: عابران در تقاطع ها به هنگام حركت با روشن شدن چراغ سبز مقابل خود (چراغ عابر) حركت كرده و هنگامی كه چراغ عابر قرمز بود عبور نكنند.


سرهنگ مرادی تاكید كرد: هرگاه عابران به تكلیف مذكور عمل نكنند، در صورت تصادف با وسیله، راننده مشروط به این كه مقررات را رعایت كرده و قادر به كنترل وسیله نقلیه در جلوگیری از تصادف یا ایجاد خسارت مادی و بدنی نباشد، مسئولیتی در قبال حادثه نخواهد داشت.


وی همچنین از تعیین مبلغ جریمه برای عابران پیاده متخلف خبر داد و گفت: طبق جدول جرایم تخلفات رانندگی مصوب اسفند ماه سال گذشته هیات وزیران، ٣٠ هزار ریال جریمه برای عابرانی كه از محل های غیرمجاز سواره رو عبور كنند، تعیین شده است.


سرهنگ مرادی افزود: البته زمینه اجرای این مصوبه (30 هزار ریال جریمه) تاكنون فراهم نشده و این بند از كدهای تخلفاتی غیرقابل اجراست.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار