اهدای تابلوی فرمان ۸ ماده‌ای مبارزه با مفاسد اقتصادی به سران سه قوه
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۶۷۱۶
توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) انجام می‌شود

اهدای تابلوی فرمان ۸ ماده‌ای مبارزه با مفاسد اقتصادی به سران سه قوه

 بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) تابلوی فرمان ۸ ماده‌ای مبارزه با مفاسد اقتصادی را برای نصب، به دفاتر سران سه قوه اهدا می‌کند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، تابلوی هشت فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادی رهبر انقلاب توسط توسط بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) برای نصب، به دفاتر سران سه قوه اهدا می‌شود.

 

این اقدام در راستای اجرایی نشدن فرمان ۸ ماده‌ای مقام معظم رهبری خطاب به سران قوای سه‌گانه با وجود گذشت ۱۵ سال انجام می شود.

 

دانشجویان بسیجی دانشگاه امام صادق(ع) بدین وسیله خواستار آن هستند سران قوای سه‌گانه در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی، که بی‌شک از اصلی‌ترین موانع تحقق اقتصاد مقاومتی می‌باشد، اقدام اثربخش و عینی انجام دهند و مردم را از نتایج آن باخبر کنند.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۹
از زمان روی کار امدن روحانی تمام دزدان و فاسدان زبان باز کردند اونهایی هم که زندان بودن ازاد شدن قاچاقچی ها رانت خواران فاسدین بیشتر شدن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار