آخرین اخبار:
کد خبر:۵۰۷۳۱۱
در دیدار دبیرکل وزارت خارجه فرانسه با امیرعبداللهیان:

برخی گروه‌های مسلح در اقدامی برنامه‌ریزی شده با داعش و القاعده آتش‌بس سوریه را نقض کردند

معاون عربی و آفریقای وزارت امورخارجه اظهار داشت: علی‌رغم توافقات صورت گرفته در ژنو در خصوص آتش بس در سوریه، متاسفانه برخی گروه‌های مسلح با اتخاذ رویکرد خصمانه در اقدامی هماهنگ، منسجم و برنامه‌ریزی شده با داعش و القاعده این آتش بس را نقض کردند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، "کریستین ماسه" دبیرکل وزارت خارجه فرانسه و امیر عبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه عصر امروز پیرامون تحولات منطقه رایزنی کردند.

 

حسین امیر عبداللهیان اظهار داشت: برخی از بازیگران از ابتدا به دنبال رویکردنظامی بودند و در این راستا برای رسیدن به اهداف خود از تروریست ها حمایت کردند اما جمهوری اسلامی ایران از ابتدا بر راه حل سیاسی تاکید داشت و به طور همزمان از روند اصلاحات سیاسی در سوریه و ارسال کمک های انساندوستانه نیز حمایت کرد.

 

وی با ابراز نگرانی از نقض آتش بس در سوریه توسط گروه های مسلح ، بر ضرورت درک درست جامعه بین الملل پیرامون تعریف گروه های تروریستی در سوریه خاطرنشان ساخت: علی رغم توافقات صورت گرفته در ژنو در خصوص آتش بس در سوریه ، متاسفانه برخی گروه های مسلح با اتخاذ رویکرد خصمانه در اقدامی هماهنگ و منسجم و برنامه ریزی شده با داعش و القاعده این آتش بس را نقض کردند.

 

کریستین ماسه دبیرکل وزارت خارجه فرانسه نیز با اشاره به ضرورت از سرگیری مذاکرات صلح سوریه اظهار داشت: تهران و پاریس نقاط مشترکی در خصوص راه حل بحران سوریه دارند. مبارزه با تروریسم و حمایت از روند دموکراسی در سوریه و اینکه آینده سوریه باید به دست مردم آن کشور رقم بخورد از نقاط مشترک دیدگاه دو کشور در خصوص سوریه می باشد.

 

دبیرکل وزارت خارجه فرانسه با تروریستی خواندن داعش و النصره اظهار داشت : فرانسه نیز از این گروه ها آسیب دیده و ما هیچگونه تردیدی در تروریستی بودن این گروه ها نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار